發新話題

戰場之絆登陸香港!

回覆 #33 hwtang 的帖子

唔會掛... 我呢兩日仲特登去練

引用:
原帖由 積夫 於 26-4-2008 14:38 發表
嘩....hwtang兄你做乜咁毒丫~~

而家得Paul兄臨時來唔到o者....仲有我地三個喎
原來4 個人一齊排隊會快D 有得玩的... 我呢兩日都係得自己一個去,尋日佢仲唔記得咗我

有人同我同一時間到,佢玩咗三埸我都未有得玩

引用:
原帖由 積夫 於 27-4-2008 23:17 發表
明天請認?一個揹「報紙」背囊的四眼肥佬,短頭髮,黑色阿迪特短袖衫,上面寫著「沒有什麼事不可能」
不如交換電話?

引用:
原帖由 hwtang 於 28-4-2008 15:27 發表

i have finished the game and leaved la ..

i saw 藍色風褸者 but donno he is Accy ..
i am Dragoon ...
玩完返屋企喇... 有坦克用了

下次再玩過

引用:
原帖由 積夫 於 29-4-2008 01:28 發表
慘遭屠殺

吉吉脆皮雪條!
您走咗之後我同另一部炮吉吉係咁用拳打人

引用:
原帖由 積夫 於 29-4-2008 18:12 發表
穿裙子的!你給我記著!

I will be back!
17 場就有陸高,加油!

引用:
原帖由 積夫 於 30-4-2008 03:08 發表
唉....17場!你知我每次出擊係幾咁山長水遠的喇.....

簡直係木星船團趕去查布羅一樣
加油~ 我都要為隻狙狙吉而努力

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 22-5-2008 00:51 發表
今日終於dick起心肝去左玩喇,真係好遠.....

入左自護軍lu~萬歲~唔使5分鐘就有得玩,因為聯邦個邊好多人~

第2舖終於可以對人玩喇~聯邦軍d陸戰高達真係好勁.....我得渣古豆豆砲,佢一槍就可以射低我,

都 ...
您覺得我地既陸高勁,我都覺得您地既大魔好煩...

呢隻GAME 真係好睇隊友做化,我試過帶3 個新手對人地3 個高官... 打咩!?

引用:
原帖由 zachary 於 16-6-2008 13:11 發表
網上有教一dok屈機ge招....for 近,格機用...
仲有防硬直方法....不過真係要打多D先得....

我想知....早上係咪少人D....如果冇人..會唔會打電腦...??

我係
SAM.W
二等兵
第18MS小隊
通常一朝早係會小人D,但大部分都係勁人="=
如果雙方比例差太遠,打電腦啦...

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 16-6-2008 22:53 發表

乜可以打電腦架咩?姐姐同我講只可以第一次係打電腦,之後有人係到就要打人wo
不~ 咁唔好彩對家係一隊新人﹝又或者係冇人﹞的話,係會打電腦架...
其實同自己一TEAM 人夾得好的話,打電腦可以好高分

PS. 未減價

發新話題