34 123
發新話題

G&P M4 SPECIAL OPERATION

G&P M4 SPECIAL OPERATION

今日終於去買了這把SO了, 不知那位師兄也買了分亨一下心得吧~~

附件

31-5-2007 22:05

本帖最近評分記錄
  • MarK-C 威望 -5 14.為保障閣下,禁止公佈或使用店舖/商 ... 1-6-2007 04:18
  • MarK-C 金錢 -5 14.為保障閣下,禁止公佈或使用店舖/商 ... 1-6-2007 04:18

請問這技槍可不可以用11.1V电呢??
本帖最近評分記錄
  • MarK-C 威望 +5 加番分 6-6-2007 05:18
  • MarK-C 金錢 +5 加番分 6-6-2007 05:18

請問要点SET法呢?
因為對自己SET和改槍都係SUPER NEW~
先多謝各位師兄照顧
本身是底烈力...

唔係呀,試過放11.1v, 100c嘅鋰电,有啲怪声.....

我諗9.6會好啲..

x軍

請問点set哩?

哦,是指T咀嗎?我問店員他說打到掃先換

其實拿來打快頻的話係唔係全部嘢都要換??

oic...咁請問這枝槍要換D乜呢??

咁呀..其實呢枝嘢係咪セ都要換哂呢??

oic, 咁set介子個意思請問係係使唔使過啲嘢呢?因小弟對於整槍是新手一名.thx

ANYONE CAN HELP ME??

哦..謝謝yannchambrier 的提点啊,其實我並不是一定想打快頻, 只係想開始學下点樣整槍,學下內部結構,從而學多啲嘢.因為睇過有関呢技槍嘢post,知道要換一啲嘢如T咀呀,set過啲齒咁就可以係一枝非常好的槍,所以想試下白己做,有親切感啲~~(比槍鋪整槍整過幾次了....黑店亦去過,寃枉錢亦使過),所以想試下白己做,令自己有一枝真正屬於自己的槍

so do u think i need to buy the T 咀 frist?

34 123
發新話題