16 12
發新話題

BF2

引用:
原帖由 Pan 於 2-6-2008 10:28 發表

得嗎 ??
我都試過,可以打到出煙的∼

引用:
原帖由 Pan 於 2-6-2008 23:41 發表

我試過一次....未起機果時就打得死
起左唔得
我試過揸戰鬥機係空中飛緊,比其他戰機機槍射死,但係部戰鬥機冇爆到....

引用:
原帖由 Pan 於 3-6-2008 09:01 發表

咁我就無你咁誇, 我最多都係做緊直升機 GUNNER 果時比人打死
c兄呢個我就不時發生,成日揸緊直昇機,按c制睇背view,見到d gunner飛飛下又跌一個,飛飛下又跌一個,

引用:
原帖由 Pan 於 3-6-2008 14:17 發表

我好專心咁用第一身去飛~我覺得易 D CONTROL 部機~
因為我覺得個背view易d睇到地下d人,容易就位比d gunner去射

我打eatw 個到有有載具,有冇載具,全部都有tk的~

引用:
原帖由 Pan 於 11-6-2008 12:33 發表

TK 好煩架, SET 左 CALYMORE D 人又行埋去, 炸死左又扣分:x
唔係wo,我玩個d tk server , CALYMORE係炸唔到自己友架wo, 試過有d server用車係可以過CALYMORE,但係有d server我試過楂吉普車過

CALYMORE,比佢炸死左個人,架車出煙

引用:
原帖由 wonglk 於 11-6-2008 21:07 發表

server設定,同game本身無關的

講起士拉把,我諗返起最原始版本既狙擊槍係垃圾...
需然係server設定...但係我係吉普車入面wo....

引用:
原帖由 Pvt.King 於 11-6-2008 22:35 發表

我最初仲主要玩sniper果陣我成日放calymore係d hummer後面個載人位度,一有人開車就
自己友一上車.....

引用:
原帖由 Pan 於 12-6-2008 08:55 發表
反而未試過架車中 CLAYMORE
我就試過了, 見地下有2個,係條路一左一右,以為冇事就照行啦,點知左邊個個爆左,我個人同架車又冇事wo,

咁咪r波幫d隊友轆爆右邊個個,點知....炸死我個人,架車冇事.....

唔通因為係右呔車....

引用:
原帖由 Pan 於 12-6-2008 14:16 發表

咁真實

CLAYMORE 有無其他方法整爆佢架 ?
我都想知....而家除左用''人''引爆之外, 工兵都冇佢辦法.....

引用:
原帖由 Pan 於 12-6-2008 16:12 發表

有時明明見到佢~但係又無辦法整走佢
唯有等人犧牲左先行
我都會行先,不過睇下身邊有冇醫護兵先~如果唔係就唔衝lu~

引用:
原帖由 XDD12348 於 12-6-2008 20:28 發表
工兵唔得咩= =?

我自己整走過= =

除了c4外,一切的雷可以工兵整的…
我用個萬用士巴拿零極都零唔走佢....零零下走左位or有隊友行過,佢係我面前爆...

in my face~~

引用:
原帖由 XDD12348 於 13-6-2008 23:38 發表
我用士巴拿整走左claymore,真架
可能個個server setting唔同.....但係如果claymore傷到自己友又幾難搞,上左天台放一個係樓梯,轉頭隊友幫我中左佢,

又扣分....

引用:
原帖由 Pan 於 14-6-2008 14:31 發表

會唔會係 set claymore 果個死左 ja..
不過死左一次係唔會消失住架,因為我試過死左之後用醫護兵,個CLAYMORE都殺到人

正確黎講,個個人可能已經又死多次~

16 12
發新話題