35 123
發新話題

20飛pmag

20飛pmag

想問下有無師兄知道, 如果入到真品20飛PMag, 有無方法可以用鴨仔芯改到?
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 小劍仙 於 22-5-2011 23:02 發表

師兄唔好咁心急住,就快就會有架啦
真的嗎

入定D 20飛pmag先

引用:
原帖由 seals9121 於 23-5-2011 19:21 發表
Ching 上Youtube 睇下,
用pmag 改造成 systema mag 並不難
youtube有tutorial
只有30發, 沒有20發的.

引用:
原帖由 kfc 於 24-5-2011 19:50 發表

我之前post過出黎架喎

咁係咪代表要自己買Pmag皮改?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 24-5-2011 23:43 發表

買啦!
已入手

引用:
原帖由 spec.ops. 於 3-6-2011 19:58 發表

嘩!快手得你吖
依家Magpul俱備, 只欠匣芯

引用:
原帖由 spec.ops. 於 3-6-2011 22:34 發表

買住D長夾肉開心住先囉!
20飛mag 個隆太淺, 30飛個碌野太長, 插唔入得晒, 唔夠爽呀
30飛唯有插住30飛個D先啦

以我既understanding, 30飛芯個BB path, 亦即係個120粒BB粒既storage 位係一條啤出黎既坑.
所以我唔係好肯定你可以cut 1/3 off a 30飛芯當20飛芯用.

引用:
原帖由 spec.ops. 於 4-6-2011 16:24 發表

你去老外壇搵吓d舊帖啦
搵唔到耶...

引用:
原帖由 spec.ops. 於 4-6-2011 17:02 發表

很久了,開post問吧
問鬼佬野不如自己黎

引用:
原帖由 spec.ops. 於 4-6-2011 23:55 發表

想要早享受就要冒下險架喇
咪就係   衰左都係一舊水一隻鴨仔芯姐

引用:
原帖由 spec.ops. 於 5-6-2011 01:02 發表

咁就快D動手啦!
星期二番香港

黑色     : Magpul 20
沙色(空) : Magpul 30
沙色(實) : 土炮 Pmag 款 mag

插20 mag既樣

35 123
發新話題