發新話題

請飲都要咁high-tech......

barcode 都幾方便喎 hahaa

講起去飲... 最唔鍾意食食下個新郎唱歌, 又或者要新人玩d唔知咩...
食緊飯ga... 唱得好聽就話姐.......
唉... 仲要搞到夜一夜....

引用:
原帖由 於 8-12-2009 10:23 發表

而家好似都唔伙幾興玩新郎...最多都係講下D咩野多謝阿爸阿媽..果D
就連打麻雀的人都少左好多..都無左以前果種熱鬧...
都係食餐飯je, 俾d親戚眾下頭...
搞咁多做乜....
多謝阿爸阿媽係孝之表現 (不論真心定敷衍...) 要ge要ge...

引用:
原帖由 kimkileo 於 8-12-2009 10:37 發表

我同另一半其實都唔想擺酒就係怕左呢的野...求其lunch party算,但四老都唔鍾意....煩......
唔好請咁多圍都okay ge
其實好睇你地想點搞ga je~~

引用:
原帖由 kimkileo 於 8-12-2009 11:09 發表

我地兩邊父母都係半打兄弟姊妹果隻....可以點少搞呢....
咁就.... 旅行結婚吧~
:p

引用:
原帖由 於 8-12-2009 11:17 發表

我女皇果邊又何嘗唔係.....我一早都話旅行結婚....
其實搞咁多野都係做場戲比人睇我地有幾幸福姐..自己知咪得LO..唔洗打羅打鼓..話比人知..
父母唔係咁諗呢...

引用:
原帖由 於 8-12-2009 11:24 發表

係嘍..要做比人睇自己個女嫁得幾好..所以要大搞..由其是佢地咁傳統既人...  無返三幾十萬都搞唔掂個婚禮..
咁你加油啦 wkakakkaaa

引用:
原帖由 於 8-12-2009 12:32 發表

希望可以響2012前搞掂啦..
如果bday shown on ur profile係真既... 咁早?!?!?!?!?

引用:
原帖由 於 8-12-2009 14:41 發表

個日子係真的...女皇比我大
shu.... 唔好俾佢發現!!

引用:
原帖由 於 8-12-2009 14:53 發表

佢知我細過佢..有咩唔可以比佢知
唔好俾佢知你話俾人知呀................

引用:
原帖由 於 8-12-2009 14:55 發表

唔通年齡真係女人的秘密
唔係話秘唔秘密ge, 不過冇乜必要囉. hahaaaa

引用:
原帖由 於 8-12-2009 15:08 發表

不過個個都話佢個樣..比我仲細...
到你檢討下啦.

引用:
原帖由 kimkileo 於 8-12-2009 15:12 發表

試下問boni妹,月巴人肯唔肯講佢地幾多歲
要知唔難je...........................

發新話題