24 12
發新話題

致曾當英軍的朋友們... (感激萬分!!!)

回覆 #2 tango10 的帖子

嘩!你禁講人地以為我係007,信用咭!Expiry? 小心玩過火,禆英軍部告?你可以藏有!但使用???何不在expiry之下細細個字寫上"道具"

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #1 B20_hk 的帖子

張咭超過十多年了!

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #1 B20_hk 的帖子

你個題目好感動喎!受之有愧,作大d衰兵添?我都係打工啫

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #17 皇家御貓 的帖子

當年張相係自已出,唔係軍隊拍,我無セ相片,求其裨張!其實頭髮邊有禁黑,三十年前已白晒,
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #15 B20_hk 的帖子

TA都有ID,平時keep在寫字摟開工才泒發,只有小數部隊才自巳keep,何必斤斤計較,二十幾歲升到少校,無得頂,我二十幾歲才當兵!幾時介紹我識呀!有朋如此,我都好威喎!

尊重人格, 請勿抄習

其實張ID後備軍和正規無分別!不過官得五個冧把其他rank ハ個冧把,
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #31 皇家御貓 的帖子

其實我好想將佢張ID送返HQ求証?不過如果係開玩笑,請收回文點!莫謂唔比面 Maj亞sir!因閣下藏有假的British Army ID???我已問所有朋友全部認為有問題?
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #36 WAIKO01 的帖子

根椐反恐条例,持有British Army之ID,從該ID之文字格式,持有者想使人相信他是英軍!British Army ?朋友我的耐性差,24小時內請自重!!!我會將資料報上.

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #37 tango10 的帖子

英國特種部隊,一九九七後在香港!作故事作好d喇!
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #61 qm00 的帖子

各位:經查証此人與曾當過兵的謝君x極似,我是很重情的人,此事件實屬閙劇,我維護所有水雷炮兵,此乃不傷害他人的事件,在此吹水閣下話自己係皇帝也不為過,希望閣下小心處理該ID?免玩出火.到此為止謝謝!

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #64 tango10 的帖子

特別就特別一些!如果現職特工在香港,一早裨某部門請飲茶喇!
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #66 Chairman 的帖子

禁叫我得一個!來至香港之軍隊Cadre Officer,不過佢官都唔做返香港當差

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #60 WAIKO01 的帖子

好難講,何X强在1995年冒本人之名義去信某部門証明佢係RCO,欲騙取証書,因何拒絕簽名查証,我專程回港在海傍警署簽了二十個名.結果証明不是本人簽名,但不能証明何某所簽?此ID在網上發表,但不能証明何人!可能被人整估呢?

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #72 RMP 的帖子

做人是非黑白要清楚,你張假英軍ID害死你,是自找麻煩,無人屈你? kane

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #70 Kane 的帖子

請告訴張假証的主人:一如果張証是真的,無人屈到你!你有一張,我有一張,唔見有人屈我,如果你是謝XX,一場伙記,我當睇唔見!大丈夫做錯就要認,最後給你一個善意的忠告,CGF d 料三分鈡後就一街都知!你好自為之?
尊重人格, 請勿抄習

24 12
發新話題