17 12
發新話題

淺談Reload子彈!

淺談Reload子彈!

子彈壳不是一定可Reload,當然Rim Fire唔可以.............但center fire有d子彈壳都唔可以........有個哥哥仔貪平.........結果買咗d唔翻load的彈壳以下有兩种壳,邊种唔可以,邊鈡可以呢!估中無獎.

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #1 mswong 的帖子

答案是左不得!,因除不到舊primer?右可以因可換新primer

尊重人格, 請勿抄習

Reload要成十一個程序..............唔簡單嫁!

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #4 wonglk 的帖子

根本係舊橋,講左M禁多次添!不過相片一定未出過?

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #4 wonglk 的帖子

你說得十分對,本文是講有些子彈売可RELOAD,有些不能?
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #8 auxair 的帖子

"セB仔,"早年有人叫我飛咗扒利突同佢合作你講果個大藍瓜,翻load不能缺少之物,我有两個
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #8 auxair 的帖子

大南瓜
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #11 auxair 的帖子

唔係,亞潘係我老友!(扒利突)英文叫天堂?par.............ise

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #11 auxair 的帖子

你識得我否!如果在90s,玩槍無人唔識.......
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #14 olka 的帖子

請勿多疑心!!!上圖不是南瓜是什麽?全行都叫"Tumbler"做大南瓜或藍瓜?
MS永遠都稱呼人哥前哥後喇!點會叫人做大南瓜或藍瓜!不過MS多謝你的提點和關心.

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #15 olka 的帖子

B仔我識佢幾十年.佢支Aug 我都試過!何x强打過佢工添,

你唔信叫南瓜???睇真d.

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #15 olka 的帖子

見到佢同我問侯佢!叫佢唔好搶貴晒果d拍買槍,我最多出十蚊!
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #18 olka 的帖子

你又誤會喇!香港仔無興趣!得亞潘,セ力,我可能回港掃垃圾,大家講好..........無謂惡性競爭,益左個x街,上次中環...........我都有買.
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #21 auxair 的帖子

入石崗點解唔試印度溥餅,好出名,當時好多達官貴人係坐上客.狗公司我好少幫襯!我支P7就放在狗公司,因HKIT無槍房,當年八點半返公,跑三里,十二時半返屋企,或去邊境行一圈,日日而是講起在石崗開工未着過制服,

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #20 olka 的帖子

金x執笠,何xx收購,所以何xx幾千槍好多來自金x,有d來自中環.
尊重人格, 請勿抄習

17 12
發新話題