發新話題

最佳學警,Best Rct.

最佳學警,Best Rct.

香港警察一哥個仔係Best Rct.............我都係Best Rct,不過我伯爺唔係一哥............
這照片成三十幾年,老實講.自巳都唔認得自已!都唔洗叫人費心機遮眼!
圖中(鯉魚門兵房,)現時之鯉魚門公園.

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #2 甘草 的帖子

Lee張最清楚.......約74/75年

相中人係我大佬.........

實物,想不到我有..........

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #4 gtoray 的帖子

這相片有問題!你是第一百個人指出............果碌野用作拉Targets上落用,
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #5 甘草 的帖子

你講柴上面?係龍仔表示HQ Land Forces Hong Kong 香港當年分48,51紅龍,藍龍和啹喀刀,
6圖HQ Land Forces Hong Kong

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #10 ZaMaR 的帖子

arm聽!不過如果有人執行家法.............我都唔敢幫口,祝好運!

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #9 auxair 的帖子

在回歸後,好多人博大霧!有d MBE,有d又話打過仗,有個民安隊話自巳係水雷炮三粒,打過北愛同福島添,後來セ口セ面,自動失誴了事?
其實所有軍隊d荷蘭水蓋全部入底,無得作大?

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #11 皇家御貓 的帖子

所有執笠medal 可以放在右邊,唔係老馮,要申請!其實香港有d人セ口セ面帶住大英帝國Medal出港紙叫北大人做大佬,你知唔知個醜字點寫?

尊重人格, 請勿抄習

英國人有句名句,想同俄國人做朋友,首先要除咗個VC
VC是英國佬在克里米亞戰役用俄國之槍炮造成,英國人之最高榮譽,但是俄國人最大侮辱!
尊重人格, 請勿抄習

圖中HKMSC收檔medal,在右邊(軍例,老防都無例外)

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #23 一個新手 的帖子

全中!
尊重人格, 請勿抄習

這套OG剛剛出森林着咗成十日!唔洗洗,掉得!

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #25 auxair 的帖子

睇下佢個OBE中間無条白色直間是民事Medal
尊重人格, 請勿抄習

發新話題