16 12
發新話題

黑星與M10

黑星與M10

一支香港街頭隨處可見,一支攪到滿城風雨,各位MS末講之前你估又有什麽話題呢!
尊重人格, 請勿抄習

本文想同各位一個集体回憶,首先講講MS支黑星叫Tokarev TT33蘇聯槍7.62mmX25,但香港所見全是大陸老翻!MS lee支係正牌,在香港的黑星子彈殼可用磁石吸起

尊重人格, 請勿抄習

回復 7# 的帖子

大陸除了人什麽都是翻板或叫大陸正板!質地奇劣MS用咗一批大陸Browning,慘不忍睹,賣唔出手,
尊重人格, 請勿抄習

回復 8# 的帖子

大佬G:是否應該俾個賞章MS呢,lee招共同回憶好野嗎!
尊重人格, 請勿抄習

在未開始時MS想揾d有關子彈俾d朋友睇下,點知幾櫃桶........一時不知從何做起,最衰亞芝同MF家訪時又唔好意思叫佢地幫手拾整齊?所謂志大力少各位鬧少句MS,唔該多謝!唔好睇少在櫃桶之子彈同款好少多過兩粒!

尊重人格, 請勿抄習

回復 8# 的帖子

警察部用.38spl+p增加槍之威力,唔用重槍管都唔得呢,現在巳訂購sig250(要求sig廠所有香港警察之槍板機加重所以此槍與一般250不同,各位試想想警察由左輪改Pistol,有什麽事情會發生呢!

尊重人格, 請勿抄習

回復 8# 的帖子

据MS所知換pistol之主要原因全世界的子彈廠提出警告......再不生產.38spl子彈,當消息一出有等槍廠立刻生產9mm左輪,(大陸也及時出產!相信不少人看過!但人人對Pistol錯愛忽畧Pistol之安全操作與左輪操作是兩回事!讓我們靜觀其大變吧?
尊重人格, 請勿抄習

回復 8# 的帖子

對不起上文講到S&W的輪盤和Colt互用,一個順時一個逆時.......好似有問題播"!貓狗联婚"?
尊重人格, 請勿抄習

回復 10# 的帖子

全中唔係好似事實MP5有德國(現在H&K在英國)有巴基X坦,有X耳其等等製造!
尊重人格, 請勿抄習

回復 17# 的帖子

我支大陸Browning 是買自Norinco!
"都要有哩d人去買,粗製濫造先至有市場"
你咁講=香港人北上召妓是無人叫雞大陸就無雞喇!

尊重人格, 請勿抄習

回復 19# 的帖子

本人以槍論槍,以品質論品質!閣下借題發揮,本人MS强調一句不談政見,不談政治,失陪?

尊重人格, 請勿抄習

回復 29# 的帖子

全中,有錯請插的意思是.........講笑啫,得閒先至插過請諒,朋友送

尊重人格, 請勿抄習

回復 30# 的帖子

你講得對插錯了,無法喇又要映相又要欏槍,老妻唔識セ打セ

尊重人格, 請勿抄習

回復 32# 的帖子

最大.50,最細.17 天亮才映相.
尊重人格, 請勿抄習

回復 21# 的帖子

尊重人格, 請勿抄習

16 12
發新話題