19 12
發新話題

香港警槍

回復 1# 的帖子

怎樣參加?
尊重人格, 請勿抄習

回復 11# 的帖子

MS可否試答,因sig250是D/action每扳槍一次撞鎚會起後落, Glock是S/action............希望你明我講セ?
尊重人格, 請勿抄習

回復 16# 的帖子

當時山東威海衛是英國租界!
尊重人格, 請勿抄習

回復 19# 的帖子

Double Action 是Full Double...............點講呢!一般所謂D/ACTION是第一槍,跟住變S/action,但sig250每打一槍都係D/action,各位大佬好難寫俾你個電話我,我打俾你(MS仔女俾電話費),當然歡迎打電話俾MS,如果你中意俾電話費,
尊重人格, 請勿抄習

香港警察用槍............各位君可記得有個軍警聯合處,當時政治部SP(邵氏)屬MI6........你估班MI6班大哥用セ野槍洗唔洗槍械牌照科批淮呢!
尊重人格, 請勿抄習

回復 38# 的帖子

警察用セ都好,最僅要有本教材,口話口賠的時代巳過?

無論你用什麽傢生,セ警都好未睇過lee本書.............唉點開工呀,ms唔識英文.........都要認字喇,睇都唔睇又話去打仗,你估war game咩?

尊重人格, 請勿抄習

回復 46# 的帖子

大佬chan:唔係晒料..........係話俾各位聽軍隊不同警察,軍隊教材人手一本,唔同警察?所謂有錯書錯如果書錯當無講過?

尊重人格, 請勿抄習

回復 45# 的帖子

君此言差矣,
1.MS從不喜歡在軍事...........吹水,所以從前ms所有發表皆在吹水板,後來俾負責人搬板搬得多,所以隨波逐流矣,本人就是活軍事字典,但憑什麽你講人地要相信!當兵習慣by Reference.by Book,所以俾d書皮你睇睇..........以証明軍隊之制度好過警察啫現在回歸巳十多年君不見香港不中不英...........咦班大sir仲好有興致配上前港英medal喎嘩MBE,仲有太平"身屎"仲之好野話之你中國又好,英國又好..........一句前朝セセ軍操大大声"MOVE TO THE RIGHT IN 3"點解唔叫向左轉仲要用京(北京話)!

尊重人格, 請勿抄習

回復 46# 的帖子

QMSI啫,唔好作大我!
尊重人格, 請勿抄習

回復 51# 的帖子

差人用セ都關世貿事?
尊重人格, 請勿抄習

回復 66# 的帖子

書是同一年份但有修定,現在軍部巳上網揾資料了,朋友會寄一隻CD俾我,睇下先!

尊重人格, 請勿抄習

回復 66# 的帖子

儘快答你,請不要Sir 前Sir 後免俾人窒喇,唔該!
尊重人格, 請勿抄習

回復 71# 的帖子

唔知播..............本本書都應該有名掛!
尊重人格, 請勿抄習

大佬B20:sig 230(9mm short) SB部門用過!

尊重人格, 請勿抄習

回復 78# 的帖子

Glock17 G4用了多時了!
尊重人格, 請勿抄習

19 12
發新話題