16 12
發新話題

進房

進房

圖中兩個特警一個話左腳一個話右腳,兩個都話亞sir話?
假如你是持警某,你要進入房間搜查恐佈份子,你會左腳入房先還是右腳入房先...........還是左右都無所謂呢!MS記得很久前登過!

尊重人格, 請勿抄習

相只作參考,問題是左.......還是右最重要說明原因?

尊重人格, 請勿抄習

答中頭十名有神秘密禮物(識易悟說明書)
尊重人格, 請勿抄習

回復 6# 的帖子

嘩你估MS係明星咩!
尊重人格, 請勿抄習

回復 16# 的帖子

全中!但講不出要点不只靈活d................再諗諗ms當年在森林媽唔少d行錯腳?
尊重人格, 請勿抄習

請解釋清楚原因!
尊重人格, 請勿抄習

開估喇;唔要獎品咩?

尊重人格, 請勿抄習

回復 23# 的帖子

你無解釋播!

尊重人格, 請勿抄習

這個問題是50/50,很久以前電視節目問美國國務卿........1.是梁醒波,2.是基新格,結果第一個亞婆答梁醒波第二個麻甩佬見答梁醒波係錯,立即答中喇!所以無論你答左或右請說明原因!

尊重人格, 請勿抄習

回復 32# 的帖子

本來想炸炸帝帝算數,但大佬G實話ms爛尾!明天ms告之天下
尊重人格, 請勿抄習

各位ms不想糾纏不清!請將椅倒下或用兒童摺枱阻在門口,揸着一小棍試試左,右腳.........告訴我有何不同?
尊重人格, 請勿抄習

答宗案是右手左腳左手右腳,否則有三個方向你射不到?

尊重人格, 請勿抄習

回復 37# 的帖子

你學佢講照做喇!人地係飛虎,飛虎一定會飛,ms係"伯父"你不能將ms同香港英雄之飛虎比!你家有房門厠所門等等.................為何不試下!再講一次右手左脚左手右脚否則敵人在三個方向你射不到???
尊重人格, 請勿抄習

各位試清試楚再講喇?
尊重人格, 請勿抄習

回復 40# 的帖子

MS講僅一個人入房唔係兩個或一隊人!請由頭睇清楚?
尊重人格, 請勿抄習

16 12
發新話題