28 12
發新話題

英兵自傳

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 22-7-2009 13:19 發表
http://tw.myblog.yahoo.com/jw!E. ... =1&sc=1#yartcmt

我好似o係軍展會見過佢, 佢係玩家定前英軍?

另外呢位能夠繪聲繪影, 唔知ms大佬識唔 ...
好好睇,好好笑!自創 pace stick 揸法
以此公年少得志......應該好多户外相片........

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 steveyue 於 22-7-2009 14:56 發表

我想知前英軍是點定意! 認真的
thanks
有軍隊冧把,話之你當三日兵!例如水雷炮HK1826/1827..........
英國2506............等等
軍隊不同警察頂冧把!個冧把跟一世!
軍隊離開有紅簿.....証明!
奇怪無人懷疑 ms 喎
尊重人格, 請勿抄習

回覆 8# 的帖子

映摟軍人.....扮皇帝都得喇 ........督爆人做乜吖
尊重人格, 請勿抄習

當軍三日已有冧把,滿四年離開有紅簿

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 22-7-2009 17:00 發表

MS大佬, 有兩個都話佢係前英軍bor....搞到我都一頭煙
虛心d請教人地囉
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 steveyue 於 22-7-2009 17:07 發表

清楚, 明白晒
有一點,人地無必要俾你睇喎
尊重人格, 請勿抄習

當年同paras Ex. par仔ms識唔少........識晒就無可能!圖中ms同傘兵佬都將食指放在trigger guard外.........未夠班

尊重人格, 請勿抄習

從前軍隊很難拍戶外相
1.相機雞乸咁大放在那!
2.相機貴無人ling 去較飛!
3.你ling咗相機......映唔到自已!
4.就算有人映咗你相但.........永唔會晒張相送禆你!
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 22-7-2009 17:13 發表

我同果位mario兄不太識, 無得比我虛心請教

咁唔係呀, 如果我係佢, 我一定講清楚嘛, 係就係, 唔係就唔係...
如果作大........點認呀
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 一等兵 於 22-7-2009 17:47 發表

MS爺爺噤大隻既
谷到爆
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 tango10 於 22-7-2009 19:15 發表

當日憲兵在BMH招呼過這位人兄.
請問何時,何地,佢身受何職?
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 tango10 於 22-7-2009 19:42 發表

BMH大閘
閘差
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 22-7-2009 13:19 發表
the first link have been deleted by myself,thx

另外呢位能夠繪聲繪影, 唔知ms大佬識唔識佢呢?

http://www.hkreporter.com/talks/thread-240542-1-2.html
你講paul li,佢曾與ms一起教深造班!佢受傷後回昂船洲.......ms與他和新兵一齊合照.....他是ms之好友....可惜天o英材!

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 肥兵 於 1-8-2009 15:05 發表
不過,聽說他對人話過以前是華藉英兵(不過唔知係龍隊定其他單位)的corporal !! 有無人同佢同事過呀?
佢着套"趴拿"PARA制服?水雷炮無佢咁醒唔敢高攀

尊重人格, 請勿抄習

一句講晒軍人乜野好!冒認做乜!如果你着全套combat無badge...無人可以告你!但一上badge......好似果個扒拿仔.......拉得....罪名是冒para兵團
尊重人格, 請勿抄習

28 12
發新話題