17 12
發新話題

新玩具

新玩具

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 ddh 於 14-1-2011 20:21 發表
MP5SD!!!!
個細佬,5.6mm (.22Rim fire)ms老過老虎,揾支室內玩下重好喇
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 B20_hk 於 14-1-2011 20:58 發表

這支MP5來自何方呢?
MP5打5.6mm,咁叫SMG定步槍?
le支叫GSG5 SD,唔係SMG!但槍管短過21寸....可以叫卡賓 但張單寫SLR
尊重人格, 請勿抄習

ms問廠MP5可唔可以用果個clamp?....果位姐姐笑下...姐妹廠 買個試下囉 俾你信不信呢

尊重人格, 請勿抄習

£300+VAT20%=£320抵玩喎
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 FPGRM 於 16-1-2011 20:17 發表

可以叫卡賓 張單寫SLR
何解
嘩!人地間廠叫乜就乜囉 今時今日珍氏都頭大!
le個世界上所有車除了坦克車可以Turning...所有車輛係whelling...全香港所有車主俾差人哥哥告turning 又係扮死狗認罪 有無人大大声"法官我駕車唔turn到
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 gtoray 於 16-1-2011 23:16 發表
原來
有時...真槍都可以好玩具
大佬G,ms無本事去槍街買玩具 十多年前去槍街閒閒地都過萬!ms家有惡妻...黄師奶奄咗ms都有份

le支叫鐵包金或叫金銀配

尊重人格, 請勿抄習

你地中意邊支多d
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 gtoray 於 17-1-2011 00:30 發表

伸縮柄~
係咪有得送 ?
郵費我比 ?
第二個就唔得,大佬G點話點好,ms立刻同你訂,俾你個地址ms收到儘快寄出!
mswong@ntlworld.com

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 B20_hk 於 17-1-2011 01:12 發表

唔係咁大細超,佢有我冇呀?
大佬銘,ms在cgf掛單,唔睇僧面都睇佛面喇 ,你要ms豆零都唔賺你....兄弟多難招呼,祈為見諒!如果你想在Mother care 訂野...ms幫你打點
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 gtoray 於 17-1-2011 01:14 發表

我想要支 gsg5 sd ...
唔知香港俾唔俾喎,好多地方大喊十...見到個款都瓜瓜叫!

尊重人格, 請勿抄習

ms講咗咁奈...唔記得介紹le支叫做GSG.22 Rim fire rifle
尊重人格, 請勿抄習

回覆 23# 的帖子

多謝指教,le支.22LR rifle在英合法使用根本唔使閹
在英國閹槍条文清楚,人人平等,人人都可以自已閹!但一定要有資格擁有.
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 FPGRM 於 17-1-2011 22:14 發表

打既時候.22唔知會點既聲呢?枝suppressor打完用什麼洗?
打既時候.22唔知會點既聲呢?睇下用乜子彈,ms用subsonic靜好多
枝suppressor打完用什麼洗? 唔知是否裝假狗,答唔到你
尊重人格, 請勿抄習

回覆 23# 的帖子

原來有10 rds mag
尊重人格, 請勿抄習

17 12
發新話題