發新話題

M16家族

M16家族

香港警察之AR15有何不同呢!

尊重人格, 請勿抄習

回復 1# 的帖子

未有M16前美軍是採用M14 7.62mm,60s美國打越南森林戰使AR15/M16優點盡露加速換槍/口徑,而事實上軍事專家認為步兵之接觸在300M內所以NATO以5.56mm取代7.62mm英國眼見有錢的契細佬用5.56mm立即跟隨,但留有一手就是用SS109子彈........所以SA80射程2850m M16 1850m而矣!唔信當年警察和英軍試槍ms試軍隊槍,特警代表試警察槍在靑山靶場餅帶仲在警察訓練組!

尊重人格, 請勿抄習

回復 2# 的帖子

好難答喎,唔知你講邊支.........不過警察果支無auto,槍咀三义............ms歡迎心口有個勇字睇?不過在圖片不要印上西門,門西等字..........

尊重人格, 請勿抄習

回復 11# 的帖子

果間專賣colt!你不知道colt出Aセ同Mセ咩!
尊重人格, 請勿抄習

回復 10# 的帖子

在皇宮後巷蛇王...........

AR15............世上好多事要做唔好成日掛住15/16?
cwJchan:想不到你d脾氣還是當年一樣..........毛澤東話槍桿子出政權在香港心口有個勇字セ都得喇,拉班忽得妹在後巷就地正法!唔信牙當年報紙講嫁,ms當年在油X地差館門口狂揪条洋鬼子報紙都賣幾日,唔見我有事.........講開又講在森林見親你都係打交...............無謂採你幫又唔係唔幫又唔夠義氣!到現在都係一樣明知你唔會輸...........我唔出手嫁,兩個老鬼蝦人地何苦呢!

尊重人格, 請勿抄習

回復 9# 的帖子

圖中所見應相中人面向靶場mag有子彈,槍應放在firing point槍咀永遠指向target,
尊重人格, 請勿抄習

回復 15# 的帖子

唔明你講セ老實講ms閱槍不少你要我記什麽sig........250等等,邊度記得呀,比喻你得一個女朋友一定唔會攪錯如果你有幾個........十幾個唉好容易亞芳叫咗亞珍喇?
尊重人格, 請勿抄習

FN scar!

個個月出新槍記得邊支呀!講到天上有,一年唔夠換新槍棧攪,你個女朋友真係咁好你都唔會一年唔夠就換喇!

尊重人格, 請勿抄習

發新話題