發新話題

什麽槍?

什麽槍?

熟口熟面!
尊重人格, 請勿抄習

H&K SMG後來成為MP5,羅馬不是一日成城..........MP5都係不停變喇?

尊重人格, 請勿抄習

有朋友提意ms一日出相出到黑..........點解唔學X門張張相寫滿X門.......慌死無人知?
尊重人格, 請勿抄習

這支又是什麼槍?注意magazine的size?

尊重人格, 請勿抄習

回復 21# 的帖子

ms好開心,泠眼看d小人物,心口有個勇字見過幾多槍咁巴閉!ms幾乎入佢會添有人入去睇下有幾多張相登出!

尊重人格, 請勿抄習

MP5裝左什麽東西?
尊重人格, 請勿抄習

回復 31# 的帖子

唔係迫,係有錢佬話事!ms去過sasc大本營school of infantry warminster(巳搬)IW初初計劃是7.62mm,因班專家深信7.62mm子彈最小150g彈頭才可靠,後來見NATO拍案而定才專心研究小口徑成現在之5.56但英國佬認為5.56彈頭50g太輕所以採用ss109子彈頭75g,到現在死心咬實5.56mm有效和實用射程300m,而初初IW4.48何以唔做呢!各位成班人飲啤酒個個話飲X力,你飲青X哥仔你點揾到人着數(個個不停地買X力但唔會買青X)明未!到頭來自巳買俾自已!

尊重人格, 請勿抄習

MP5出咗好多日因ms個儍姪俾晒d相人,如果人地登先又話ms抄佢!其實人地係專家儍仔洗セ你教啫

尊重人格, 請勿抄習

當年H&K强調滅声要用subsonic子彈............
尊重人格, 請勿抄習

各位MP5講咗好多日,我個女呱呱叫"老豆你同XX欏晒我d料去邊?"
MP5全文完謝謝!
尊重人格, 請勿抄習

回復 28# 的帖子

無見過,有d產品其實末出街!
尊重人格, 請勿抄習

發新話題