發新話題

導具槍!

導具槍!

導具槍唔算真槍,因打不出子彈!普通市民不可以擁有,牌照祗發給拍片公司等,槍械與真槍一樣但槍管有鐵防止有物件射出!鐵支有小孔可控制氣大少......導具槍可因導演要求
1.大声
2.大火
3.大煙
李小龍之子是被導具槍所射出物件所殺

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 Flanker 於 16-8-2009 19:05 發表

佢支槍唔係入左真彈
什麼叫真彈 ms之定義是打得死人叫真 打不出真槍亦是假
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 Flanker 於 16-8-2009 19:05 發表

佢支槍唔係入左真彈
唔知 美國槍械管制鬆....可能貪方便用真槍 又可能導具槍管內之鐵支射出 所以軍隊有例槍不能指向人作訓練
所有粉彈Blank rounds是得把声....但近距離會打傷人

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 seals 於 16-8-2009 20:19 發表
知就唔使死啦!
意外.....意料之外 其實大家嚴守安全矩則,好多意外是可以避免
唉佢一定無做NSP!

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 ATTLA 於 17-8-2009 11:40 發表

好似係同本時一樣, 入左空包彈.
不過粒彈唔知點解有裂縫, 發火果陣成截斷開左, 再飛埋出去.
變左近佢離用JHP, 仲勁過真彈.
(好似係呀!)

禆粒Blank round你睇真d!打出那一part......解釋下

尊重人格, 請勿抄習

圖中槍管礙幾粒彈頭,firer第一槍已礙咗......但不發覺 ............
軍隊教落這是Dangerous stoppage......firer會發覺槍声muffled(低沉)...後座力異常......大量煙由槍身冒出...哈哈......就要執生喇!而HP Power Browning會
鎖死支槍避免傷及firer.....支sig250dc ms唔知喎

尊重人格, 請勿抄習

回覆 14# 的帖子

千錯萬錯果支問題槍唔ling起
尊重人格, 請勿抄習

發新話題