發新話題

送禮自用..必備佳品

.38spl....唉....除咗差人無得揀焗住要外....揾鬼要咩
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 khkenny2 於 26-5-2010 00:27 發表

係囉....穿透力低,stopping power又低
子彈小事,支槍前準星後照門都無得較!拾到都喊餐死
尊重人格, 請勿抄習

ms推薦人買槍超過100支,最經典是第一次出牌買七支槍 牌照科叫ms見警司(佢負責所有牌照包括麻雀館,舞院等等)....佢問ms七支多唔多d ms答佢
1..22 rifle
2..357
3..45
4.9mm
5.12ga shot gun
6.7.62mm
7..38spl M10
ms奇怪....M10 佢話M10係佢夢中情人!佢好細個時見到差人....有搶槍的沖動
lee個係記錄....上午由無槍至下午有七支槍....
尊重人格, 請勿抄習

lee支Colt .38spl Officer ....前準星,後照門都較得

尊重人格, 請勿抄習

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MMC 於 27-5-2010 13:02 發表

一支鎗管只有4吋長嘅combat handgun要個adjustable sight黎做咩呢,
支鎗嘅來福線又唔係match grade,乜戰鬥用手槍需要match grade咁精確咩?

戰鬥手槍較吾到rear sight個MPI些少偏差死得人多?! ...
好一句較嚟做乜野 好多pistols都係4"管....以你咁講唔洗Zeroing喇?其實你知不知乜野係zeroing
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 27-5-2010 23:01 發表

只差5.56, NATO最基本都有了..
果時唔興5.56喎
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 GunSL 於 27-5-2010 19:38 發表

請問警察出更時會唔會每人先比10-50粒。38去"see佬”支槍然後至去行”B"
cgf大把差人哥哥,問佢地喇
尊重人格, 請勿抄習

發新話題