發新話題

你是否HKR_槍會會員

引用:
原帖由 rho837 於 30-4-2011 11:27 發表
上星期上KWK才知到好可能兩星期後冇得玩 !

八吓 ! 你地現下身講下做會員的日子有乜野難忘既事情....... Nik唔Nike啲過氣帶頭!

我最開心有手槍射(trigger happy)但最唔想同一班成日投訴我地&# ...
ms80年有槍牌,81年入九華徑,當年ms深受班老乜乜歡迎!因ms有正宗英國靶紙,香港紙無得揮 現在有個管理員係ms細佬....水兵y君
從前會員可以帶fans,現在難囉,牌照科大細超,d揸雷明登保安員60/65?要退休,槍會班魚蝦蟹個個七張幾 總知有呼吸都OK
尊重人格, 請勿抄習

如果搬....
1.拆晒所有建築物,回復原貌政府才收回....$$$$
2.如果政府俾幅爛地重建靶塲....
a.新界無雷公咁遠
b.擋子彈保護牆...起碼三十幾呎!三十幾呎...地基多小深
c.接彈區
d.工作人員
最後如果搞唔掂d土豪惡霸.....一招壞風水! 玩乜槍啫,玩娼重好喇 回頭是岸...包個私家房諗諗佢

尊重人格, 請勿抄習

收到料....原來rx唔係乜乜組織會員....
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 rho837 於 1-5-2011 18:38 發表
MS哥 ! 唉 ! 到如此地步 ! 都係多謝班大帝(食包飯冇屎呵又攪屎棍.......) ! 我家下同班泰國佬傾有冇辦法張啲槍由香港運去泰國永存 ! 打槍就去泰國啲私人靶場 !  
炮打唔到咁遠!一年打得多少次!唉ms都後生過,入當地槍會....買私家槍,記得lock 住支槍....由chamber到槍咀
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 b9296 於 1-5-2011 23:57 發表

首先泰國入口稅會勁得人驚(以前我泰國阿bie“阿叔”話來路鎗泰國會比香港貴最少兩倍全因為稅)...之後就好似話齋可能會偷偷哋借嚟用下搞掂一兩個之後就還返俾你入你數 ...
最驚作奸犯科...俾泰警套咗彈道....
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 rho837 於 2-5-2011 00:56 發表
If possible go Thailand the guns will transfer ownership to my friend! I won't keep guns under my name. They've a private armory at home and their toys are far more expensive than mine! They have priv ...
the guns will transfer ownership to my friend!未見官先打三十板!
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 rho837 於 2-5-2011 15:29 發表
How about 比灑MS哥你啦!
妹仔大過主人婆,多謝夾唔該
尊重人格, 請勿抄習

入幾十支Glocks

尊重人格, 請勿抄習

發新話題