發新話題

當兵

回覆 #1 fangcw_joe 的帖子

80s出生,二十七歲,你夠唔夠胆俾你個電話我,或我俾我電話你,我打俾你,我免費,因仔女俾,諗過先揾我???
尊重人格, 請勿抄習

Jwl Chan 非常對,但英軍嚴重缺人,試下無訪,但在1997後,香港已成共產國家,你的身世,背境要好"企理"在此有排寫,電話講喇???
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #6 cato 的帖子

裝左個摩打???
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #10 沙羅雙樹 的帖子

MS是也,何謂識英文?軍隊叫做communicatiion Skill.
在cgf 有學位不少人?但英文台睇得明又有多少???
尊重人格, 請勿抄習

想測驗一下你的英文程度?.............在一家人睇中文電視時..........靜雞雞開收音機仔聽英文新聞,又要同家人討論中文電視節目內容!唔信?我個女細時例牌!左耳聽王菲,右耳聽"米高阻住"仲要有鬥必答???

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #23 tango10 的帖子

103期?紅隊或黃隊,隊沙展,姓王還是陳,如走後入老防,政冶背境應無閂題???

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #39 tango10 的帖子

好開心在此遇舊友,一句老話,人在江湖................有什麽刺傷閣下!我是釘.............上頭是鎚仔....................再在此致歉,有什麽要幫忙,直接 e-mail ???

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #38 tango10 的帖子

Tango 10 你指是十座摟!二摟黄旗,Chan 是紅旗!我在鯉魚鬥教了九年,都是黄旗???
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #39 tango10 的帖子

當年島中所有大柴.在此再多謝圖中各位當年大力支持............我 lee 個大佬,唔洗勞氣四字真言正至去紅帽???
圖中所有着 Combat 全是訓練部,簡直謀臣如雲,猛將如雨???

尊重人格, 請勿抄習

HKMSC (水雷炮)在香港97收旗!所有文件全部帶返英國,一件不留,故所有過往水雷抱歴史.故事等等灰飛煙滅,當然個人之資料可去信英國防部某部門,再嚴正一句!各位香港之舊部,由1997後,又由頭開始喇???
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #51 tango10 的帖子

講開又講,我從未媽過新仔!洗セ我做..............
尊重人格, 請勿抄習

70s在 Depot 所有大柴,MS都在塲,因超逷過三十年,無謂"姐"眼,我自已都揾唔到自已???

這一張90s在島上全部大柴..................二十年人事幾翻新,........企在後面都坐前排???

尊重人格, 請勿抄習

發新話題