發新話題

彈匣互用(圖已ok)

回覆 #1 water 的帖子

第一次聽,真定假?

GPMG

LMG
MS在70s操這兩种機槍..........Magazine 共用!水哥好似九唔搭八喎,GPMG都無 Mag,我深信你記錯了???

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #6 jwlchan 的帖子

飲半支好喇?
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #8 jwlchan 的帖子

咁孤寒,兩個人飲半支到喉唔到胃?

尊重人格, 請勿抄習

嚴格些來說 Bren 有 .303 喇叭咀,彎 Mag和 7.62mm 直 Mag,兩種

尊重人格, 請勿抄習

LMG 森林作戰一流,乾淨利落,仲可以同SLR共用!

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #14 tango10 的帖子

SLR 用30 rds Mag 拖晒地...........揸槍姿勢要改喎???

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #16 qm00 的帖子

老防有用 LMG 咩?
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #19 皇家御貓 的帖子

貓兄:講笑咩!老防用 LMG 天方夜談?

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #13 肥佬 的帖子

肥佬兄:識咪搭咀,唔包セ都識嫁???
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #22 tango10 的帖子

一個唔覺意唔識停添!
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #28 皇家御貓 的帖子

你講AXX還是老防!你以為佢地會共用咩???
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #26 SB_Douglas 的帖子

我唔明セcode 喎!可否講清楚d!
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #25 B20_hk 的帖子

你講果個 Tommy................佢係MS細佬..............佢又係老防,仲好多人識佢添???
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #33 B20_hk 的帖子

你唔知二戰真品好貴咩???
尊重人格, 請勿抄習

發新話題