28 12
發新話題

英兵自傳

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2-8-2009 17:03 發表
即係ms大佬你都算同佢同期?
ms早佢好多期!諗起paul li最出位的故事......同PTI输賭由鯉魚門兵房跑去石澳...再跑返兵房.........
尊重人格, 請勿抄習

lee張相足二+年了,李君回Depot領長期服務獎章!ms安排全体教員新兵等
與李君及家人合照......昂船洲巳成解放軍基地人面全非!有人提議就李君....
齊齊不戴帽!ms除帽重揸碌棍.......是否怪怪地
最後ms在此祝相中人事事如意,身体健康!

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 season19972000 於 2-8-2009 18:06 發表
好金下KA WO跑咁遠
16 miles 啫
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 stoneTS 於 2-8-2009 00:05 發表

者係呢度好多人拉得..
香港回歸大陸!老翻有理,copy無罪

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 coldstreamer 於 4-8-2009 21:43 發表
嘩, 大佬銘, Joseph 係我嘅前前輩, MS 更加係我嘅前前前輩 (我新仔時 MS 已經係 Training Company 嘅 CSM), 所以唔可以拍埋一齊講呀......
嘩.....ms除咗制服好奈喇,叫ms好了,在cgf人人平等,ms永不會爆同事d野!你講乜都得作估都得
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 jwlchan 於 5-8-2009 00:20 發表

大佬, 我地以前係同事, 而家你俾面我地係朋友.......乜鬼前輩! 我當兵時都無辦前輩, 而家乜都冇, 你地d年青, 中青世界叻! 點敢辦?
我都俾人地叫阿伯添....
好彩只係在CGF, 在英國似乎重未聽過...........

重 ...
jcw chan唔中意露光.....ms認識佢三十幾年同他映過一張相.........
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 jwlchan 於 5-8-2009 19:48 發表

小弟得罪人多怕被人點相,
MS大佬你在相中就坐前排, 小弟當時做新兵企後排.....
各位可知MS大佬新兵後就平步青雲, 入教官行列,  唔似我呢d衰兵要崖住摱步上.......
死緊! 我現在現咗形 ...
講開至講.......ms認唔到你?嗱.......你講穿咗唔關ms事......
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 jwlchan 於 5-8-2009 19:48 發表

小弟得罪人多怕被人點相,
MS大佬你在相中就坐前排, 小弟當時做新兵企後排.....
各位可知MS大佬新兵後就平步青雲, 入教官行列,  唔似我呢d衰兵要崖住摱步上.......
死緊! 我現在現咗形 ...
無d咁事,ms死好命一畢業就留低學堂........在學堂產到個頭光晒,無人願意留啫

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 jwlchan 於 6-8-2009 00:20 發表

ms死好命一畢業就留低學堂- 做教頭........在學堂產到個頭光晒,唔係個個有資格架!

晒命!
70s個個麻甩佬d頭髮遮住兩隻耳仔!ms剪到見青個個禮拜去見髮官(兵房理髮匠)有本簿登記 調咗出環頭都要剪,但似個人樣?
尊重人格, 請勿抄習

睇下.....企都未企得直.....好心扮都扮似d 笑爆咀
識唔識睇 唔洗睇個貓樣,睇下条belt邪過義大利邪塔!在軍隊.....lee d 叫長腰蛇好惡教!......佢做新仔都係九等 ms從不踏伙記.......佢係冒牌.....亞衰冒都冒好d

edited by gtoray
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 jwlchan 於 9-8-2009 18:23 發表

佢絛褲重就快跌落地下........
show parade冠軍.......人約黃昏後.......點點報更摟....由1800h-2359hrs 哈哈從此無人不識趴嗱仔(paras)
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 jwlchan 於 9-8-2009 20:25 發表

咁做嗰曰既Duty Officer咪好慘, 要同呢個自認 Para 傻仔玩成晚? 遇著我佢就苦過DD啦!
更摟年中無休! 下下要老刁.....你做吖
尊重人格, 請勿抄習

回覆 173# 的帖子

大佬銘,有被告都要有原告........你代表趴拿仔咩 ......唔通你就係..............
尊重人格, 請勿抄習

28 12
發新話題