發新話題

阿富汗•陸空猛攻盤據點•北約聯軍大清剿塔勒班

勞民傷財 根本無得打!
1.塔利班不衹是組織...是信養.......班拜神佬係顛嫁
2.從歴史告訴我們玫打阿富汗.....英國佬也好,俄國佬也好...都衰收尾
3.地大山高人民窮,....一入山為王....養順条氣落山搞搞震
4.窮鄉僻壤話走就走亳不可惜
6.英軍用SS109子彈與美軍M193不能共用
7.隔隣巴基斯坦無能,貪官汙吏多....將美國物資左手來右手去....
8.如果英美泥足深冚...那一個國家最心涼呢
最後夏蟲不可語冰,講佢又唔識.....唔明虛心d喇!b7

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mozcardking 於 17-2-2010 01:15 發表

Lance Cpl. Andrew Koenig, 21, showed the spot on his helmet where the Taliban bullet struck, almost centered between the eyes. ...
黑衣人有乜e旭幾碼有五個人陪葬....唔敢開槍放心喇

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mozcardking 於 17-2-2010 01:15 發表

Lance Cpl. Andrew Koenig, 21, showed the spot on his helmet where the Taliban bullet struck, almost centered between the eyes. ...
乜有防子彈的helmet咩?就算有頸骨都斷喇....行唔行到呀
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 coldman 於 17-2-2010 00:47 發表

人地返緊工, 搵條命來搏, 做到自己既工作, 就由佢啦
人地落場要死人架, 你估好像我地打WARGAME成日先咩標準姿勢咩~
有時邊理得咁多呢...唉~  日日唔係埋伏就係IED, 真係冇計~

幾十年之前自己做出來既惡魔,  ...
食得咸魚抵得渴,無人用支槍監你當兵...出糧唔見話多
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 Kane 於 17-2-2010 17:17 發表
見到有人紙上談兵重勁過司徒法正
佢勁得過陳振聰
尊重人格, 請勿抄習

發新話題