22 12
發新話題

去燒槍喇!

回覆 #47 14692 的帖子

樹大招風,現在警察教槍之大哥大全部都去過SASC上課,當時MS在此,面人地比,"假"自己丟,老實講識MS未必有着數,害你仲慘添!

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #51 laurence 的帖子

身在福中不知福,MS老婆當MS透明,一早聽老婆話唔洗有今日喇!
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #53 14692 的帖子

大細都識!大都有80?大細同是九華徑,同是老防會員,在80年,老Rull佢介紹MS入HKRA,佢好老資格,佢個搶牌是頭十名之內還是第一,不記得了香港人香港事,早幾年有人在RA打鑼打鼓言之作作話睇英國報紙話MS無牌藏械坐僅花廳添!真唔明距離十萬八千哩,無仇無怨,又無利益衝突!唱衰人對唱人果個有セ着數?老Rull問起MS才知有人禁大整古!見到佢地兩仔爺,問候一声,謝謝.

老Rull個槍牌係第一號!

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #57 14692 的帖子

說給你一個狗的故事,在香港保安協會開會,保安員ages滿60不得持槍,但是槍會會員不限ages,MS話為何双重標準,有錢佬大晒咩!全場側目,有人話禁都夠胆講唔想撈牙!MS就係唔想撈???

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #55 hwtang 的帖子

please send my best regards to 祥叔 ( sorry chinese writting out of order)

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #61 hwtang 的帖子

有時越幫越助!老實講他退休幾十年,好像MS退了休,全職上網,朝十晚九,所以你見喇,不用多說!在此揾多個好似MS都難,黄祥祥叔無犎手咩!
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #66 dannytak 的帖子

MS由80年至94年,看見不少改朝換代............言多必失?無謂開罪D老友喇.英國距離香港十萬八千哩!唔知頭唔知路,豈容外人搭咀!總知問侯各人.不過Peter係長槍佬玩手氣槍?浪費咗d?

尊重人格, 請勿抄習

22 12
發新話題