45 123
發新話題

[星期制] Macross F討論帖

我想.....眼鏡會長似係天才麥斯個孫(二女個仔)

引用:
原帖由 zeta 於 5-4-2008 13:11 發表

macross f不過離macross 7 14年時間....點會有.....
而且macross 7同macross f兩團又鬼咁遠......
麥生有幾個女架, 7號市個只係最細果個

引用:
原帖由 zeta 於 5-4-2008 16:55 發表

麥斯肯比佢地去瑪利亞都唔會啦 =.=

點講都好
差個14年就有孫都係冇可能
見佢地有D似樣我玩下野姐, 會長隻耳係尖既, 可能係地球祖拿達Mix, 片也見不少祖拿達粗口出現

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-4-2008 17:15 發表

我鍾意五女,エミリア・ジーナス.....
http://jp.youtube.com/watch?v=Y2fJu0cHpo0
同女巨人調情....可以點做呢

http://jp.youtube.com/watch?v=CuC10PK3x3k&feature=related

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-4-2008 17:26 發表

如果想.......又可以點做呢....
好似探險今又要爬山, 又要潛水

引用:
原帖由 zeta 於 18-4-2008 14:05 發表
公主又比人巴....

次回、どんどん燃えるぞ!
VF-25 アルト機
娘娘中菜館大包

原來女軍官係總統個女, 今集重真正比男上司推倒了

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-4-2008 14:07 發表

五女.....
我估係無“巨”人練習用機

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-4-2008 18:21 發表

用d 差幾廿年既機體做練習..... 果d機體係古董,應該好好保存ma!
紅色快三倍的

原來D巨人係...................

羅莉

今集開頭好H呀!!!

引用:
原帖由 zeta 於 2-5-2008 13:34 發表
死囉
MACROSS GALAXY走唔甩啦....
SMS隻艦下集應要出兵去救GALAXY

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-5-2008 21:03 發表

咁呀女明星咪唔洗返?
可以同公主一齊上艦做救兵, 日對夜對今日久生情。

引用:
原帖由 ZaMaR 於 3-5-2008 00:40 發表

日咩久丫,都kiss埋啦!
還在公主身上Feel到可能人生第一次的“快感”

SMS主艦似係OP中的銀色巨大人型兵器

引用:
原帖由 zeta 於 16-5-2008 10:26 發表
我頂...Macross Quarter比Battle 7更超級系....

用左3個鍾譯第8集...
重好熱血

45 123
發新話題