45 123
發新話題

[星期制] Macross F討論帖

女王被林明美化了

女王可能要死了

同蛇叔一様只是一件復製品

而且重要第九代

下集有SMS飛行表演隊

引用:
原帖由 ACYY 於 10-8-2008 14:35 發表
我好擔心女王會有事呀
一個有AIDS今樣既絕症 , 一個唔知生蟲定結石 ,

D橋段有少少似KEY社既GAME

絕望了........

引用:
原帖由 DevilGTO 於 23-8-2008 13:39 發表
為愛人而犧牲
但小蟲蟲可以殺死巨人嗎?

引用:
原帖由 DevilGTO 於 24-8-2008 20:12 發表
搭單問多樣,做咩太子佢同主角,四眼仔同一間學校同一班
可以有唔同既校服既....
唔通就因為佢係太子爺既原故
初中部卦〔出版商想迷D正太控姐姐觀眾至真

巨人女套新衫好強

路卡黑化變做魯魯修

老師同學生大戰    好有超時零FEEL

引用:
原帖由 sas190 於 19-9-2008 19:38 發表
有不明消息指mf第25集會用劇情回顧同創作過程展示, 唔會有任何劇情.......

而最後會用ova既形式收尾, 而且預定會係2008聖誕前發放........
好事來...

我唔想見一D次一等既畫質造結局, 借多D資金做個一個鐘頭OVA好D

引用:
原帖由 bmw740i 於 20-9-2008 11:13 發表
各位巴打,

其實個女經理人究境係咩嚟架??  啱啱呢集就話佢以前係人類/博士.  咁佢係唔係俾 Varjay 上左身吖, 定係改造人嚟呢??  之前幾集點都死唔去嘅(仲托吓對奶添): ...
佢以前係人類, Varjay攻撃蘭卡媽媽三母子事件中重傷, 改造左造半人半機器義體, 每次一個人造義體”死"左後, 思想可以即時走去第二個人造義體, 所以佢現在係不死身的

大家估下公主會以咩方法“復活"又可以用返“VF25"?

A. 耳環既力量使公主時空轉移上在SMS隻船

B. 偽總統下令艦隊走佬, SMS隻船去戰場亂入見公主飄下飄下救左公主

C.公主真正身體已死, 但思想以耳環既力量進入左Varjay 互聨網, 魯魯卡UPLOAD公主上新型加左   WIFI既VF25, 感觀操控VF25  VS  感觀操控VF27 (公平條件下公主重唔可以KO VF27!!!)

在不少返用畫面之下最終完了

不過劇場始動中

45 123
發新話題