17 12
發新話題

IKARIAM <- 一隻類似Simcity + AOM的game

04:10 自己人
有無師兄可以以施捨住1200酒.....我遲下送返1200石,因為無曬行動次數.............

唔該曬,老妖同meteor貓
之前個民意趺到落0.......又得返95酒...................

需要大量水晶(2100),有無師兄可以同我交換石 or 酒???(非緊急,1對1 )
如有請送去 04:10 中央部,thx

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-1-2009 22:47 發表

原來你同我同一個島
係咩?! 個城係咩名呀??

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-1-2009 01:27 發表

我o係4:10,有個都係WGA的人同我同一個島,係cgf or 其他wargame的師兄??
講起果位WGA既人兄,係12月31,1月1 連續兩日不知為何攻打我兩次,我有捐木,又無四周亂攻人....但基於我而家專心發展內政,無力起兵...暫時就算了....

引用:
原帖由 pik825 於 4-1-2009 13:53 發表

請問佢叫咩名你又叫咩名?
該位WGA成員資料
04:10 城名:Happy村莊,ID:sammn1od1
我就係04:10,城名:中央部,ID:ALEX_山

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-1-2009 14:58 發表

我係grigori
又會咁岩既
玩左個幾月,都係3千幾分

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-1-2009 14:19 發表

我未有硫璜島
me too.......
岩岩先開到第三個島,有石,有酒,有晶...係無硫磺..............................

求救呀!!!!無啦啦又比同島人打呀,仲要係短時間內攻擊多次....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 22-1-2009 20:51 發表

點解.......咁怪的
point form又係怪d既.....我想將資料交代得清楚d姐......

其實暫時都ok既....不過要起兵囉,而家自保能力都唔係好得....
有無師兄可以同我換住d硫磺先??我有酒,晶 石 ,大約換12000左右

已經分別向莊家同meteor貓送出石仔~~唔該曬~
起兵係會整到個城變到好窮......

小弟要回鄉度歲,有事,請係度講低啦~
年初二見~

其實..我想問...我幾時變左CGF聯盟既領導者嫁.........
莊家,比你快過我升18lv城.......

引用:
原帖由 ACYY 於 7-2-2009 22:28 發表

冇錯... 我將個位交比佢都只係因為呢點﹝當時成個盟得佢夠點數XD﹞

師兄您等我夠點數之後先比返我做啦~
原來係咁.....我都唔知做左領導者,直到收到你個轉位pm.......
我發現....大理石係消耗最快既資源.........

17 12
發新話題