20 12
發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

真心膠友~~

條膠佬...吹水吹到玩死人相!!!:x :x

21+

太血星...唔p0st link la....自己找,佢2008-05-15的p0st<<突發伊拉克火箭xxxxxxxxx>>

引用:
原帖由 nok200456 於 24-5-2008 04:13 PM 發表

already did
係邊,找唔到~

引用:
原帖由 伯言 於 28-5-2008 11:52 PM 發表
已經睇到悶...大家見到佢有d位寫得正正常常既, copy一句仔上google, 通常都搵得到...|)
天下文張一大〝抄”!!!!

理性分析一下,從其他Ac估計"CTU參某長"為80年人仕,
冇記錯火鳳凰槍會二千年以汁左.... (唔知佢知唔知啦,以為search到website,個會就有係到? )
ing
這就是他20多少少歲就以是槍會會長,比很多槍界老屎忽還高level~!實力和學歷一定非常outstardunding~!

http://hk.myblog.yahoo.com/KYOMAK-blog/article?mid=1150
火記汁X左9世喎,佢邊X到開倒班,仲會有記者去??!!! <----比個膠你~

C丅U原來係.......自設......
乜鬼美軍步隊,原來係"生安白做".....KAI!!!!!!!!!!!!
http://hk.myblog.yahoo.com/KYOMAK-blog/article?mid=934

唉,吹水不是問题,但吹到失去理智,吹到自已上神枱,死了也沒人可"年".......

佢以後點出老廣ar~~~~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 31-5-2008 01:32 AM 發表

我怕我發狂!
狂FuLL我空虛,空虛,空虛.............

引用:
原帖由 bonzonie 於 31-5-2008 08:16 PM 發表
網名KYO加中間分界...........唔通佢係"草薙京 "
草薙KAI!!

近日佢冇貨賣啦......點算......

你地大令樂啦!!!!

此網誌接納查封
交由律師範委

冇上一日姐~~乜咁搞笑丫~~~

我地開始膠登化~

特然間我覺得佢好慘.....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-6-2008 12:54 AM 發表

第二集勁好多!!!!
有地圖炮嗎?~

20 12
發新話題