發新話題

ps3定360好?

引用:
原帖由 ZaMaR 於 12-11-2007 23:59 發表
360.....都諗過為隻AC6敗落去既,但又怕3紅....
乜機都會壞既
睇彩數jei...
Ipod 都爆炸啦
玩game應該盡情的
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 pik825 於 6-12-2007 17:11 發表

但係老實講SONY D機係耐用好多,我部PS同PS2都仲可以運作.
我部蛇叔版PSP 未改 , 4個月已死左一次
以前Sony D MD ,Discman ..etc ,俾左我對此brand 好差的質素印象,
覺得sony 只靠外觀而忽略其他野
好多年前以前成日話"Sony, 你預一年機la"

Anyway, 都係講運氣電器呢家野
我部PS1都仲玩到添

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 pik825 於 6-12-2007 17:24 發表

咁SONY強項始終都係影像輸出,聲音輸出方面可能真係無咁好.
不要忘記Sony 係Walkman 至成名的,但最係亦在這方面敗下來

引用:
原帖由 Danny 於 7-12-2007 14:11 發表

咁我又好好彩喎,SONY既MP3,WALKMAN,MD,HIFI,PSP,LCD MON,PS1,PS2等等我全部用幾年都未壞過,
反而XBOX360就壞過一部(不是3紅)
that's why 我話好睇個人彩數..

發新話題