64 12345
發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

佢張相

又Marine又army tape ...聯合國到咁, ACU但又Marine , 好勁......果然special operator

美軍現役用老番Multicam....

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2008 14:52 發表

真品無貨吖嘛~佢件老番係响麥地那師士兵D屍體度除落黎架!!
分分鐘佢連Ghost recon 都識

佢夠料入Wiki

CTU 要捉人了

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2008 17:35 發表

出咩鬼律師信呀??CTU黎喎~唔止掉你部腦落街同爆門剪鎖咁簡單~我駒逐你出境做底你都仲得!!!
我屋企有件擬似navy seal delta force MBSS MLCS Ranger NSW AWS 5th SFG ODA SDU SAS SFLCS Paraclete molle ALICE MICH SAPI plate carrier 的物體 ,係一位同Jack好很friend 的前CTU人員給我的, 阿"美國陸軍第10山地師317步兵隊前線反恐部隊CTU參某長 "佢上黎我用得著,夠多名

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2008 17:39 發表

肯定夠料入青山~
搵D"膠"層人員post 埋上高登
過多幾日見報  ----->  身份揭露 --->全港嘩然  ---> 特首發表聲名  ----> 各國否認此special operator 之存在

引用:
原帖由 Bed-Man 於 28-5-2008 17:57 發表
大佬.....呢個 Post 同o個個 Forum 攪到我欲罷不能, 沈悶生活中有點趣味!!!
有同感

引用:
原帖由 Bed-Man 於 28-5-2008 20:33 發表
放工返屋企都唔係好耐jur.....咁快有咁多笑料!!!

救命......"Fincial"...is "Financial" or "Facial"????

佢去打仗講伊拉克話ka???  英文簡單生字都攪成咁???
有排笑啦
日日有D新野好快上Wiki...

幾好呀,係office無咁悶

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2008 21:20 發表

我有懷疑過佢個blog D 回覆全部都係佢自編自導自演!!無理由有人信佢仲同佢一齊癲架嘛~
果位Karen 都流流地   玩IP玩到變性

大家起多D底就好快夠出wiki歷史分類

64 12345
發新話題