發新話題

日本 vs 香港........

my heart still so excite
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 kimkileo 於 12-12-2009 19:54 發表

好耐冇咁激動啦.....
我都係

香港隊個勁抽龍門今次真係成名啦

果種自信,霸氣&眼神,  Spartan!!!!
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 蕉皮 於 12-12-2009 20:00 發表

其實好難講既,日本今次都唔係強陣來港
波係圓既

其實無所謂啦,個match有推動同代表性已經ok  

有好多普通市民觀眾都唔太注意呢D ,

最緊要政府班友仔睇到,點都算係贏左, 香港足球一直都比絕大部份既香港人忽略

一般人見到個result 一係勝一係負,已足矣

我地都明白香港隊唔係強隊,亦知道贏左今場唔代表香港足球會突飛猛進,但當睇到香港隊球員都出盡力,努力穫得回報,不禁心受感動,為他們高興

日本派二線隊...質素及訓練都會比香港好....但係今次戰果話比大家知...就算自己條件吾好...憑努力及拼勁...都有可能...

香港隊今天大部份時間是壓住日本來踼, .這就是爭氣!大家唔好咁快淋冷水

http://www.youtube.com/watch?v=vQmwcXkAGTQ

之前比賽的video,但各位請睇下伍家謙的評語(0:40) ,講得好

引用:
原帖由 kimkileo 於 13-12-2009 11:35 發表

派國家二,三隊呀啦...抵死
Japan Under 20 age 隊  vs  Hong Kong Under 23 age 隊 ,

其實都算係咁啦   

lee 班U23 表現完全好過大國腳...  敢去..有膽色...
中場果兩個球員又做到野...
估都估唔到HK識打小組進攻,走位靈活,好似從來未睇過攻得咁快HK
右邊有徐德帥係咁爆

你睇下班HK大國腳...完全無創造力可言.

一失波就謝哂..............

今場班HK小國腳真係踢得好好,技術唔夠就用努力彌保不足

記得報紙話過金SIR不滿班大國腳俾日本炒鑊甘之後仲笑騎騎,叫班細嘅唔好學佢地

http://www.youtube.com/watch?v=RfI7E4AQHEI  

港隊對日本精華

發新話題