發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 路比 於 21-8-2009 12:29 發表

港幣黨
買藏青油好似用G幣ja woo

乜港幣黨咁難聽呀

引用:
原帖由 ACYY 於 21-8-2009 12:45 發表

BR 陸高之槍,搞到我唔知點幫佢上色好
支槍無得上色  

終於抽到啦
抽左咁多日,無次中 成日尼姆, 戴亞斯...

反而頭先一放工返屋企一開機一次1200G 攪掂

世事難料

附件

21-8-2009 21:27

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 21-8-2009 21:31 發表

恭喜
升到高級真是一流
話時話我想問下,師兄咁高級數,有無咩升個人level既秘訣呢...(定係有無跳水場介紹...我想快d升級打EX6 mission囉gp01fb...)

pm 左

引用:
原帖由 小雲雲 於 21-8-2009 22:29 發表

講起pm,你係咪有d野存比我呢
我忘了 ,明天俾你

i have try to invite u but fail

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 22-8-2009 01:27 發表

今晚忙完,手痕打一兩舖而已
但我無收到任何invitation喎..???
it shown the request been rejected....

maybe next time

引用:
原帖由 飛哥仔 於 27-8-2009 00:03 發表

我終於明白你講咩啦, 今日遇到, 比人地2隻阿普1hit打爆左部機....其他人都係.....

真係打到無晒mood, 一出來即死, 又唔知點report比gm聽....

一場可以打到4vs179 ...
D人改造同一武器全部咁多發一齊射

大陸網有教

我見內地d 友連副官頭像都改到.改做d 女相

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 6-9-2009 23:35 發表

黃色排氣口要自己油/噴...SD系列唔上色就唔靚...

btw想請教下咁多位,對戰果時,4vs4,打字只能同自己隊友講野,點先可以同ALL講野?我見到有人可以用ALL message...
thx
F1= all chat
F2= team chat

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-9-2009 18:35 發表
大家係咪真係用-CGF-做公會名
就咁CGF
唔駛前後加 "-"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 15-9-2009 12:55 發表

Z系列齊?!
密達斯呢?馬沙拿呢?亞斯瑪呢?重有大Q把未出...
淨係百式都有兩部啦

p.s.BR級Ez超好用,唔好解...兩個技能都有加速reload...開晒你支狙擊砲可當近身武器用...擊倒之後人地起返身你已經relo ...
我Sunday入唔到你同蠔屎間房,打燃燒香港升呢

悄悄話又無人應

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 15-9-2009 14:08 發表

我平時係無留意對話框的...
多數係睇咩朋友online,睇佢地咩房撞入去相見...
我check果時你未上嘛

唔制呀

未同你地兩個打過

引用:
原帖由 小雲雲 於 16-9-2009 12:48 發表
又一聽住先新聞

《SD高達》香港成功爭取每月更新   

上星期韓國開發商Softmax、授權商Bandai韓國、代理商久遊及Gameone進行了4方會議,會上除討論一眾技術問題外,官方更為香港版本積極向授權商及開發商爭取 ...
尋日睇見個新聞即刻笑左
求其整D相又話會議,慌死人以為佢地無開會
內容好似D大陸新聞,吹完又吹
其實我覺得更一次新要4方會議都幾浮誇

黑色軍團全體MS終於已強化1 - 3  成功

打死人

附件

19-9-2009 12:43

發新話題