發新話題

SD Gundam Online 專區2 <<無盡的華爾茲>>

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 3-10-2009 17:20 發表

合左...
但自己根本唔係好識用拳機...頭先升劍西重有隻正義走黎話"乜d人家下先升劍西,我已經有正義喇"......
真是好叻仔呀
初頻係多D小朋友架啦
D人巧叻叻咁話自已中Wing Zero 幾巴閉

back to topic , 我用拳機一般
但迫自己打八門絕對有幫助

尤其當你慣了正義一斬的範圍
(正義一斬係幾闊,包埋肩揰)
同唔lock 用飛刀
基本上連中兩次全set斬敵人必bye bye
1 set斬都扣左7成血 (以 AS Z 為例)

斬完變mode用飛起用豆槍,飛後
可以清埋人地剩下小小血
加上升左無限dash
係半剪半拳的玩法

當自己用緊劍西加GP01 就ok ga la..

打八門要不停360度望同埋隊友堆
係噴射器玩來回
一出埸係敵人果面就閃

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 3-10-2009 23:30 發表
究竟打工場EX有咩秘訣呢
次次打到去最尾飛西果度,只得返唔到1分鐘...邊有可能打贏飛西呢...
唔通係第三果度浪費太多時間?

EX 工場

要全部用阿布有V疫

每過場一齊ESC

打炮台果度餘幾隻(大既打到17到)就轉打地怪,快D過場

最尾個場全部飛去左角柱後等飛西自己過來

不要主動射等它入角

全部阿布要已有無限彈啟動

要屈死飛西係角而不令它倒下

即使用牶打也不可連打令它倒下

不停射

KO

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 4-10-2009 00:55 發表

聽起黎容易,但最麻煩係要搵合作既人...
你地打晒未呀?
打晒la

你想幾時解?

我可以幫你

但要多2條友

我想提名蠔屎哥第時做公會主席

一來我覺得主席不需要看重個人實力

反而係認受性同 arrange 公會戰/活動/訓練方面的能力重要D

又成日online 到既

二來大家會服,蠔屎哥話晒都係CGF 高層

引用:
原帖由 hermanht 於 4-10-2009 02:27 發表

識唔識個死字點串?

無其他意思o架

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 4-10-2009 02:39 發表

其實我又唔急既...太快打晒所有野,隻game就無野好玩...
睇你地頭啦,麻煩晒
明天啦

引用:
原帖由 飛哥仔 於 4-10-2009 02:05 發表

咁....真係CGF (CIVILIAN GUNNER FORUM) 既CGF CLAN (CIVILIAN GUNDAM FORCE)喎
Good name

CIVILIAN GUNDAM FORCE

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-10-2009 16:31 發表
我就唔好喇...ranking都唔夠啦
use ur office PC play would be much better

引用:
原帖由 小安哥 於 6-10-2009 01:28 發表
《SD高達》見證最淒美的回憶   

即將於10月7日在Now.com獨家發售《SD高達Online》首個內藏S級機體的「無盡的華爾茲-回憶」特別版產品包,除了在剛剛9月版本開放的「飛翼高達零式改」及「多魯基斯III」外,亦有 ...

等D人抽完先玩野

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 6-10-2009 15:20 發表

呢pack野...你覺得有幾成機會中S機/卡碧尼MKII?
我覺得96%係藍迷...2%係卡MK2,S機各1%
唔知有無比多佢
我諗都似la..
中左咁多次計
9遊邊有咁好死  

引用:
原帖由 小雲雲 於 6-10-2009 12:21 發表
ss機無限正義武器同技能

遠中近玩哂

對不起蠔屎
我尋晚cant see you online , 凌晨忍不住買了包淒美試先
落netvigator月結單數

卡碧尼MKII,最淒美的回憶.......

附件

7-10-2009 10:32

三圍數字
防高左好多
能力和Quebelee差距不大
卡女王系列起好多資深Fans深目中都係好高貴
selling point是她的稀有
勁唔勁就見仁見智

卡碧mkII係韓國係大賽獎品
so 値得抽卡MK-Ⅱ

附件

7-10-2009 10:44

7-10-2009 10:44

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 7-10-2009 11:09 發表
啊啊啊
把劍係咪起手快左呢?
家下D手感同速度比得上多3
至於技能加攻取代NT
都係快手KO人之舉

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 7-10-2009 11:34 發表

咁mk2有d料到喎...
抽啦
P90兄

我已經好似冒險樂園D阿伯入銀仔發洩咁,上晒"賭"癮
好過上ebay bid 野種感覺

發新話題