發新話題

SD Gundam Online 專區3 <<機動舞鬥傳>>

SD Gundam Online 專區3 <<機動舞鬥傳>>

back,,,,
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

Join 左 , 路比搞緊
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 路比 於 9-11-2009 14:14 發表
@@"冇左個post

http://gdclan.hk.9you.com/1-civiliangundam

已經批晒大家

有無幹事做下

書記都好

引用:
原帖由 小雲雲 於 9-11-2009 23:10 發表
原來我升左職
恭喜哂

引用:
原帖由 仔仔 於 11-11-2009 00:11 發表

超好用~由其是對我呢D唔太識避炮既人....飛彈真係超好用...唔係射上天了~

1 2 3駁住用真係殺到人地得返3成血...最尾用飛彈收尾就可以了~

不過要睇時間爆甲....拎返劍.....呢個比較麻煩
羡慕中

引用:
原帖由 路比 於 12-11-2009 00:52 發表
《SD高達》11月桃園結義!   

來到「三國群英傳」,當然就不能缺少了三位翔之國主角「劉備高達」、「關羽高達」及「張飛高達」,究竟劉關張三兄弟可以改變《SD高達Online》的局勢呢!

劉關張「拳」傾天 ...
笑左出黎
超onX....
乜野黎架

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 13-11-2009 14:22 發表

如果盲神今晚唔搞事既應該會既
如果今晚COD:MW2 無腳應該會既

發新話題