發新話題

Ares Ranger Belt

引用:
原帖由 max282 於 7-5-2012 18:16 發表
Ares Ranger Belt好唔好用?
我見好貴, 但好用都想試下
有冇人用過分享下

唔該
我都想知,見好多鬼佬用,條belt拎過上手,硬得黎唔會好似eagle個d咁厚,1.5"平時用都唔會太闊,如果ok買條黎平時用都好

引用:
原帖由 桸藍 於 8-5-2012 23:26 發表
用咗around 10 month, 都幾好用,pts 賣$?
唔太貴可考慮下,不過其實條belt cp值唔高
好似6XX,師兄覺得佢係唔係真係好似d鬼佬講到咁實爭???

引用:
原帖由 NCP013 於 9-5-2012 00:38 發表

CP值 1st spear絛assaulters gun belt 高d, 又平2~3舊
其實兩條我都有, 兩條同樣都有夾心, 夠挺排大脾版唔會下墮.
ARES 1.5"闊, 細COBRA扣, 不過我覺得佢個設計另前面變得好厚, 如果唔攝衫, 成個扣形現出來.
1S ...
FirstSpear 2"闊咪仲闊過平時eagle同blackhawk既CQB belt

引用:
原帖由 NCP013 於 9-5-2012 12:57 發表
頭先度返, FIRST SPEAR係 1 3/4"
1.75"都係闊左少少,有d holster個belt loop位係1.5"

引用:
原帖由 max282 於 9-5-2012 21:11 發表

邊到有得賣?
幾錢?

唔該
18/F
$480

不過最後我今日都係買左Ares gear

引用:
原帖由 max282 於 10-5-2012 00:48 發表

any用後感?
i guees you未落場但係帶上身what feel?
剛剛先買,等我今日返工用一日先話到比你知

用左一日,條Ares gear ranger belt真係幾硬爭,可能條belt仲係好新,要用耐少少等佢軟返少少,現在條belt硬到好似一把尺咁,不過我見d鬼佬條belt唔會硬成咁,但上左holster又唔會塌,所以都係要時間慢慢試

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 10-5-2012 22:57 發表
師兄條ARES belt系邊款?
e條

引用:
原帖由 tf141 於 11-5-2012 01:13 發表

自己訂連運貴幾錢呀?
應該都幾金,佢原本條belt個美金價都好似要USD$79.99

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 11-5-2012 02:03 發表
$129.99
條belt $94.99
郵費$35
咁貴..................

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 11-5-2012 02:42 發表
我條belt系加硬,multicam要加多$10
mc色香港賣760

發新話題