29 12
發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 hermanht 於 16-4-2009 08:06 發表

ZA mod 0 kit 都係一千鬆左右, 不過係冇SD, 佢個火冒又唔靚. 至於值唔值, 就睇你有幾鐘意姐. 何況槍都3K4, 改件又3,4K. 區區一個mod 0 kit算什麼. 千零蚊唔係錢.

P.S. 個價值觀已經比WA扭曲曬... 千零蚊唔係錢 ...
買左CA個mod 0 kit,另外買GP個火帽連滅聲,可唔可以拆左CA個SPR火帽,換上GP火帽,換樣會唔會靚仔番D?因為隨左CA,我唔想買大陸mod 0 kit,因為個mod 0 kit我會唸住噴色,所以個樣冇咩所謂

引用:
原帖由 hermanht 於 16-4-2009 19:35 發表

你都打算噴色, 點解反而唔買大陸mod 0? 不過我之前想找多套都找唔到. 仲要對住深水18果條粉樣, 態度奇差, 真係想兜野西埋佢. 嘉敦都冇. 如果你買ZA mod 0 kit, 要真係買mod 0 wow. 因為佢又係有隻FF粟米筒, 但係 ...
CA我睇個隻770 kit+頂橋550,唔知係唔係呢隻=.=,大陸都有唸過,但覺得CA點都好過大陸野XD,不過,大陸個條mod 0,槍街唔覺有得買=.=其實大陸同CA差遠唔遠,我買番黎係一定噴下佢,最緊要條骨同外管唔會搖頭或鬆就得=.=thz
聽講4月底~5月頭,平夾出,如果真係就正,5月可以用GBB下場打唔再係夢^^

引用:
原帖由 PMX 於 17-4-2009 13:25 發表
認真 , 我係過來人 ........

買mod 0 kit 唔好買za , 金屬部份好快出現生"秀" 既問題 , 唔止我一個有事 , 有幾個朋友都係咁......

買mod 0 kit 個筒買za 無問題 , pri 準星同頂橋就真係盡量搵其他牌子代替
但係佢一買要成份kit買,冇得買個筒only=.="其實我自己都係想散買,要個筒同外管算,其他再散買

我想問問,GP枝GBB,如果上AEG外管有冇方法上到,如果冇,出面而家有冇出SPR For GBB外管,thz

引用:
原帖由 ayaka 於 19-4-2009 23:42 發表

AEG要上的話要大汁wor
gp的好似要買成套kit先有個條外管

一係買條20"管....比師父車到18.5"
18.5"係唔計埋個SPR火帽??
姐係買條16外管改,但個前kit有冇得散買=.=我只想要圓筒,頂橋,回氣管3樣=.=
我上網見,CA個筒同大陸個圓筒個樣都好似差唔多,裝上GBB有冇話邊個會好D,大陸骨,我怕GBB震多震會...
問題多多,請見諒>.<thz

引用:
原帖由 ayaka 於 20-4-2009 00:25 發表

http://www.gp-web.com/productspop.php?pid=2144
gp的電槍管就係18.5".....我都係睇e個
不過wiki介紹真槍spr係用18"的
ca筒一定好過大陸....印象中ca有出碳纖的...好似幾靚
唔計個SPR火帽18.5"??定外管連火帽加埋18.5"??如果佢係計埋個火帽先18.5",咁我應該都可以用番普通M4 14"+埋火帽,應該有18"=.=
我唔駛要碳纖,因為買個筒番黎都會噴色,所以外型冇所謂,最怕佢位唔太岩,震多下都要講再見=.=
CA份kit好似冇散買=.=一買成份買,計埋13XX,大陸個份,係槍街好似買都冇得買=.=搵唔到有

引用:
原帖由 ayaka 於 20-4-2009 00:50 發表
槍管18".....應該唔計火帽
筒就......大陸d野好難講
18"唔計火帽...M4A1 14",如果我另外加條加長外管"10.5"去14"個條仔外管"加埋17.5",差0.5"應該唔係好覺XD
大陸骨,真係危危地,都係等2手或者買CA好D=.=

請問係唔係出左GHK隻平夾,我見台灣個到話左已經公開發售緊,香港唔知有未=.=

引用:
原帖由 lololo 於 25-4-2009 16:12 發表

香港我估要下星期~~
唔緊要,我都係,見夾先買槍,最好就下個月一出糧,2樣一齊買就真係爽XD而家D散件買完,係等緊槍同夾,5月落場不是夢了

好似上唔到GP=.=要整整佢先上到

引用:
原帖由 lololo 於 26-4-2009 15:10 發表
大家會買幾多隻落場呢??
8隻,計埋枝槍本身個隻,加埋9隻^.^

引用:
原帖由 hermanht 於 20-4-2009 15:41 發表
居然平衡到
請問師兄相中的骨是否9"骨,10"5外管,個準星係1.5"?

引用:
原帖由 hermanht 於 4-5-2009 12:40 發表

7"骨, CQBR管, 2"西
睇錯=.="條管係10.5"既管?

引用:
原帖由 jcahmaens 於 4-5-2009 20:59 發表
got the GHK mag today.... it is SO HARD to put into G&P body!
出左了?邊到買同幾錢隻?thz

29 12
發新話題