發新話題

有冇人記得"電腦警察"...

隊野叫做"ZAC,即電腦警察。
木星-紅色
水星-粉藍色
火星-綠色
土星-黑色

仲有個金星- 金x白黑色 (壞人)

當年超經典。
Kurtzns

果主角(木星),叫武田真也。
我好記得~

個樣有D似邵氏電影少林果個X家輝。(有頭髮)
個火星人似鄭浩南。
水星人有DD似呂頌賢。

都幾搞笑。  

http://gabefung.wordpress.com/2006/07/01/20060701/

Kurtzns

武田真治?  未嚮度喎~
武田真也喎
Kurtzns

引用:
原帖由 mujiadam 於 1-8-2008 17:02 發表
仲有隻白色架!
係咪金x白黑果隻? 係咪同木星一樣加舊野嚮手度可出絕技?
Kurtzns

引用:
原帖由 joey 於 1-8-2008 21:51 發表
http://www.youtube.com/watch?v=zwKjIBPPSCw

咁呢套是乜ar
哩套好似叫做"未來特警"
應該係"電腦警察"之後嘅~
Kurtzns

你問下佢未知囉?
Kurtzns

又唔見有人將我POST條片擺上台,問我係咪我拍嘅~?
Kurtzns

引用:
原帖由 pik825 於 6-8-2008 10:17 發表

YAHOO呢套野就係你放架??
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1114091464

你搞錯左喇,我只係一直想BID哩套野,候左佢半年,佢都仲未賣得出,而且個價都冇變,
只係樓主講開,我知頭知路所以好短時間就巢返出黎引圖為鑑啫。小兄弟別多心。

有時上黎吹下水傾傾下,都好似D明星特首咁,哩頭督灰,哩度解釋,果頭質詢,果度釋法。
睇黎都都幾多人對我有興趣同意見喎~  

OK~ 大家諗多左,我都睇得開~

若果唔臭朵,咁我未明日之星~! 有機會。  

Kurtzns

回復 22# 的帖子

2400起bid咋~
Kurtzns

引用:
原帖由 derek_lok 於 6-8-2008 23:32 發表

你個SET咁新淨既
我個SET甩晒色啦..............
我邊有jac~
Kurtzns

佢有出複刻,複刻版公仔有好多位改左用膠造。
所以舊版個價更炒蛋~

最少8舊水一隻就差唔多。
Kurtzns

金星-路斯化
Kurtzns

引用:
原帖由 tonyjaa 於 1-8-2008 15:53 發表
隊野叫做"ZAC,即電腦警察。
木星-紅色
水星-粉藍色
火星-綠色
土星-黑色

仲有個金星- 金x白黑色 (壞人)

當年超經典。
引用:
原帖由 pik825 於 6-8-2008 10:17 發表

YAHOO呢套野就係你放架??
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1114091464
引用:
原帖由 tonyjaa 於 6-8-2008 16:27 發表

你搞錯左喇,我只係一直想BID哩套野,候左佢半年,佢都仲未賣得出,而且個價都冇變,
只係樓主講開,我知頭知路所以好短時間就巢返出黎引圖為鑑啫。小兄弟別多心。

有時上黎吹下水傾傾下,都好似D明星特首咁,哩頭督灰,哩度解釋,果頭質詢,果度釋法。
睇黎都都幾多人對我有興趣同意見喎~   

OK~ 大家諗多左,我都睇得開~  

若果唔臭朵,咁我未明日之星~! 有機會。   
引用:
原帖由 pik825 於 7-8-2008 08:07 發表

你太敏感啦,我對你完全無興趣同意見,因為我都唔係經常係cgf,真係唔知你係度咁出名,只不過對套野有d興趣姐.
令你誤會,唔好意思.
我都係見有你類似嘅網友,平時鍾意同我搵野黎講,高調地向我討答案~
再加上你的說話,我先知原來我出名啫~!

你都幾有趣~ 高調引人矚目印埋網址質我認套野~ 問套野係咪我~

如果我係俾你講中,我都暗啞底,可惜唔係,我更加知道咩一回事。

同埋我想說明俾大家知,經常有人諸多事實因此搞到我好似為問題而解答,迫使我為質詢而辯解,藉此吐出感受啫。笑語帶過然而~ 唔係覺得話緊你嗎~? 唔知邊個敏感呢~!

是非來自是非人~!
是非不是我~
我都係講事實,反而係我敏感。

你既然話對哩套野有興趣,咁你應該跟返你高張果個網址,入去拍賣與物主聯絡,就唔係黎哩度up3up4,哩度係論壇,果度係拍賣,嚮唔適當地方做唔適當嘅事,不單令人感到你別有用心,更影響別人名聲,一句說話影響別人。

第一、若然套野係我嘅~  人家等錢駛,擺人上台,搞到人懢介,咁樣擺明就搞爛gap啦~

第二、套野根本唔係我,只係搵到套公仔d相與樓主分享~ 連人家登張相都搞到好似狗仔隊咁揭底,我轉載果個都搞到冇癮啦~
冇人高質~我都唔駛講到咁白啦,唯恐天下不亂~ 唔好ar~!

第三、 想知答案,可以嚮你首先搵到嘅拍賣直接落問題,可以私下pm我,可以嚮post度腕轉問我,而唔係高調地引用網頁黎向我說話,相管齊下,似落人面多d~
哩d唔係請教~ 唔係提問~ 係令人反感的質詢。
哩d case一講就明,見怪不怪,

哩d唔係敏感~ 係事實~
下次唔好喇。

Kurtzns

發新話題