17 12
發新話題

一個強悍的科技記者

原來上次有人問我部即影不來係咁用

引用:
原帖由 RYODLi 於 25-4-2009 15:48 發表

部機就起馮宅呀白蘆薈果D有得賣架啦何?
而家黎講快圖美果啲都有貨,出菜街就一定有添

引用:
原帖由 ++朗++ 於 25-4-2009 21:34 發表
我女朋友o個部7s先堅
有次一盒底片影左20張先完
到而家都唔知點解...
邊道有可能

引用:
原帖由 ++朗++ 於 26-4-2009 00:31 發表

impossible is nothing
不過第十一張影完係出黎全白爆光咁ga
咁之後果9張??

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 26-4-2009 02:13 發表

cargo褲??(我對衫褲的認知極度微薄)
你身形著cargo褲襯返你個LOOK好睇啲

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-4-2009 21:53 發表

.....你邊度人士?
呢條友真係似乎唔買衫架喎
你個SIZE買兩邊袋既長短褲都應該係幾好睇,再唔係落菜街果間朱古力睇下囉
再唔係落左單奴都搵到條啦

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 27-4-2009 00:15 發表

我淨係識去g2k 買老西,其實衫褲,唔係著到爛,我都唔會買,除非係war game衫,唔係我都唔會入over300一件/條的衫褲

(我有d有好一部分衫都著左7-8年)
一係改褲囉,我條三沙短褲都係長褲剪短,你大大隻著POLO或者鬆身少少既TEE襯返條兩邊袋褲加對AIR MIX或者AIR FORCE啲大腳鞋再唔係軍BOOT
加返你SET野....人地以為你響伊拉克採訪返黎

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 27-4-2009 00:26 發表

engadget其中一個人的回覆

一一zZ @ Apr 25th 2009 1:11AM
最後一張好像拿著M16步槍在待命
目標出現馬上對準目標
(想像他拿起相機準備拍照的姿勢)
他在伊拉克當過幾者吧@@
(軍人假扮的記者一一)
回 ...
我想搵返HOTTOYS有個12" SEAL定唔知咩野情報機關既人形你睇架,同我講既差唔多
不過佢渣NIKON同埋係用1010既

引用:
原帖由 anjhl 於 27-4-2009 00:29 發表
其實AIR FORCE幾好睇,不過我只係鐘意白色......
但係覺得好多褲襯白色做主色既AIR FORCE都好怪

如果有番咁上下身型
黑色POLO+5.11褲+沙BOOT,我覺得一絕
都係架沙BOOT短褲或者軍褲真係幾型,
而我隔離舖成日有飲食記者黎影野,果個就同我一樣AIR MAX死忠,佢成日一個大HP單車袋,格紋恤短褲,腰包同相機繩都用PORTER,睇埋去佢影相都呃得下妹妹仔

引用:
原帖由 anjhl 於 27-4-2009 00:42 發表

其實有呢個效果先係重點
係架,佢條友仔次次SET燈較機都有啲學生妹企定睇,反而另一TEAM有個呀叔佢著返傳統記者背心長褲皮鞋又吸引另一班呀叔睇佢功架,唔同衫真係唔同觀眾
不過最緊要著出黎配合到工作既方便

引用:
原帖由 亞mac 於 27-4-2009 01:15 發表

我同你諗法一樣
如果條褲過5百無花巧野我都覺得貴=-=
不過普通朱古力呀"快銀,DP,FC果啲短褲要九成似既我響SSP一百蚊內可以買到,就響黃金對面,我試過呃個FD響DP買佢信

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 27-4-2009 01:21 發表

我下次又o黎下你o個邊扮做野
我果個間豆丁舖影出黎俾人笑

引用:
原帖由 adrianyahk 於 27-4-2009 01:31 發表

你唔岩ga la~條褲係好睇,不過唔襯你..
你都係著d 薄身Cargo褲,少少slim既,加對Stan smith,
之後上身著件shirt la~ (好想睇下會點)
不如睇下佢地,不過啲衣著都OUTDAY晒
http://www.youtube.com/watch?v=7r-vt1AM7oY

引用:
原帖由 louisli 於 27-4-2009 10:34 發表

快銀我有vip卡,買野搵我
唔記得8定85折
等我睇岩野就搵你 ,平時我去開double poark同ssp間剪牌大陸貨幫襯

引用:
原帖由 亞mac 於 27-4-2009 14:58 發表

ssp有咩???系邊ka??
響黃金對面,佢間唔鐘都有剪牌野,門口啲衫好seven,但搵搵下就會有驚喜

17 12
發新話題