26 12
發新話題

廢人廢技術用廢機唔唔帶腳架挑國金機

引用:
原帖由 於 10-9-2009 01:52 發表
莊家大大....係唔係搵你買野會平少少啊 ..我同我朋友都想入隻腳啊...
要服侍首富女7晚先考慮平俾你喎

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-9-2009 00:37 發表

for cam用
其實一般d300-d700呢

今日身痕落左肥花睇完....Induro一如大家所言....啲質感
睇埋支MAN190KIT......麻麻地....行到黃金門口....睇埋支PROXB......
決定左買190XPROB了.....不過波頭未唸到邊個好....我唸緊488RC4定488RCO
邊一樣好用

引用:
原帖由 路比 於 11-9-2009 16:01 發表
一定要man記頭
又唔係一定要MAN記既....不過差唔多價錢老老實實又真係唔係好想要強國
吉嫂又唔平..如果吉嫂我就要碳腳LU~~~~

引用:
原帖由 於 11-9-2009 17:28 發表
一陣放工去天祥打個圈先..分分鐘可能唔小心又買左野返屋企..同個fd一齊....唔知買兩支會唔會有得平十蚊呢
一兩十蚊實平到既......幫我格埋190XPROB得唔得

引用:
原帖由 於 11-9-2009 21:05 發表
返黎了 190xprob 920 486波頭 480....

天祥姐姐個波頭平左30比我 .最後920+450就搞掂
上手重唔重

引用:
原帖由 於 12-9-2009 00:31 發表

點解會咁平嫁 ...!!!
我買左個冇咩人會用的袋...但係我實在太鐘意佢全防水...

咁似飛機救生衣

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-9-2009 00:37 發表

http://www.cameraarmor.com/product/Seattle-Sling-Dry-Bag,25,3.htm
正面!
如果有白色我一定買

引用:
原帖由 於 12-9-2009 00:40 發表

白色好唔禁污曹wor....
我鐘意 ,不過ko左支腳架先唸lu

引用:
原帖由 於 12-9-2009 00:46 發表

玩過上手 玩階段呢支腳架我自己夠用...腳架加埋個頭都唔洗兩千....
我去過鴨記睇過...祖國出的碳纖腳都好似要二千幾...
man記碳腳都好似差唔多,我都留意緊支055cxpro....但我又覺得貴左

引用:
原帖由 於 14-9-2009 22:47 發表

有幾大支先 ........

btw..去完澳門返黎..發現我用緊果個相機袋..如果加腳架..都幾辛苦..最好都係用返背囊好d...
傾計無相無計傾

26 12
發新話題