發新話題

射氣槍射到悶, 試下真槍呢!!!

射氣槍射到悶, 試下真槍呢!!!

有日朋友介紹, 到某鎗會試真槍.   9mm Glock 17, H&K USP, Ruger P94,  .38左輪, Glock 22 (.40) , 357 密林...非常過引...

Yeah. That is Chixxa Gux Clxb.  In Kwun Tong....
Bullet 價唔係十蚊粒....
收費 around (非member)
$150 靶場費 (member $75 - $150 )
$250 靶場 supervisor (member no need this charge)
Bullet : .22     $1.9
           9mm  $4.3
           .38     $4.6
          .40      $5.x
          .45      $~$6
          357 Magmum  ~$6
         shot gun $15

非member can only visit gun club 2 times in yr whole life.

引用:
原帖由 中校 於 10-8-2007 23:32 發表

師兄香港嘅室內射擊場好似唔比影相,你重上載短片,小心帶你去玩嘅人比人照肺
唔比影相咩???唔見有不準拍照、拍攝字樣.....
不過唔想累人, 都係剷左條link先, 多謝師兄提點....我可能會入會...朋友話每月去三次左右, 預駛2仟上下, 我有一份幾好工, 收入唔錯, 金鱼缸每月都有進貢...每月射幾百飛應該無問題...入佐會試多D再向各師兄赧告...

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 11-8-2007 10:56 發表

其實香港玩真係幾貴
我今日都去左玩
.45acp 一包50飛,12蚊美金
呢樹已經唔算係平果隻
以前係屯門嘅平價槍會收皮...貴價鳳凰會又收皮..  宜家lee間算中價, 可接受, 室內場可玩到晚上10:00, 其他室外場5:00要收場...
咁大個場, 又要請人抹槍打掃, 整槍, 其實都掹掹緊...除非有大量人入會, 價錢可平D

cgc既入會費有兩種..(1) BLACK CARD [$28800]  (2) WHITE CARD  [$13800]
White card有少少制, 一至五全日only or 一至日17:00前only.但可以upgrade到black card. 而black card 先可以買私人槍.
入會後要$1200讀Basic Training Course, pass左之後可獨自帶槍、彈入靶場
每月月費$600 + 最少消費$350.

師兄你係邊度, 美國槍械直頭冇惶管, 槍會只是賣子彈同比個場你射...
香港管槍好Q嚴, 又唔推廣, 黎黎去去得幾百友玩. 一係去南華會玩氣槍.
香港D槍會剩係萬幾呎租金都每月廿域幾皮..都係個句, 多D人玩就可平D...算啦, 鬼叫你鐘意玩槍咩

引用:
原帖由 hwtang 於 11-8-2007 15:13 發表

南華會.無22lr手槍, 請更正.  
Thank you.   更正 done.

發新話題