49 1234
發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

引用:
原帖由 gtoray 於 27-5-2008 12:43 發表
我認真地懷疑佢係咪有精神病.....
我毫無保留地覺得佢係精神分裂~參謀長先生0既行為模式基本上同"何文田中英新皇曾先生"差唔多!!只系皇上唔識上網唯有拎桶油寫天橋底話比大家知自己有幾巴閉~

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 25-5-2008 19:29 發表
在漫長日子裡再沒有新文章之時表示本人巳戰死多謝各人瀏覽
在漫長日子裡再沒有新回覆之時表示眾人已笑X死!!多謝各人瀏覽~

靚仔到呢~

這架就是由日本運載到香港專登接載會長到記者招待會的AE86....

美軍開記招要坐AE86??

你話佢唔係傻我都唔信!!條友係自我陶醉專家~

啱啱欣賞左佢幾篇精彩文章,呢位仁兄可能長期响中東執勤,D中文唔系好睇得明,又多錯字...仲有原來當兵好鬼Free,有兩日假就可以隨時搭飛機返香港!唔知係唔係直飛伊拉克呢?我諗參謀長應該係搭軍機!!

引用:
原帖由 Bed-Man 於 28-5-2008 13:11 發表
好多似是擬非會名!  但又有好多人陪佢吹wo....?????
大家一齊過去吹~!

引用:
原帖由 odaan 於 28-5-2008 12:03 發表

咦 ??有相喎
http://www.hostingphpbb.com/foru ... rum=warsportassocia

拿 , 唔洗諗甘多
http://hk.myblog.yahoo.com/KYOMAK-blog/gallery?

各位 , 只要留意下相片名 ,  ...
嘩~睇完D相佢又話系山地師,個臂章係騎兵師...搞咩呀?中東用既249打電動6mm BB彈箱,一箱幾千飛!!唔怪得共和國衛隊咁快比佢Full死晒啦~ 下次影果陣拆左彈匣位果舊上彈野先嘛... 難得堂堂參謀長都身先士卒落場打~佢仲話打扙帶埋部Xbox去打GTA....真係笑死無命賠~

引用:
原帖由 bonzonie 於 28-5-2008 14:47 發表

美軍現役用老番Multicam....
真品無貨吖嘛~佢件老番係响麥地那師士兵D屍體度除落黎架!!

2008年時代雜誌~"風雲膠人"代表應該會係呢位!!

美國陸軍第10山地師317步兵隊前線反恐部隊CTU參某長 Task Force BlackEagle Counter Terrorist Unit兄!!

引用:
原帖由 Bed-Man 於 28-5-2008 17:16 發表
http://www.hostingphpbb.com/foru ... rum=warsportassocia

呢個Post又過癮啦!
佢以為CTU係皇帝??可以逐人出境同隨便做底人都得~ 美軍CTU响香港做底人駛唔駛坐監?仲可以响香港執法逐人出境?

條友唔死都無X用~!!

引用:
原帖由 bonzonie 於 28-5-2008 17:32 發表
CTU 要捉人了
出咩鬼律師信呀??CTU黎喎~唔止掉你部腦落街同爆門剪鎖咁簡單~我駒逐你出境做底你都仲得!!!

引用:
原帖由 bonzonie 於 28-5-2008 17:31 發表
佢夠料入Wiki
肯定夠料入青山~

人地搞緊""聯合調查打擊訪客IP逗留""呢個大Project!!~未必得閒逐大家出境!!大家唔駛咁驚!!

引用:
原帖由 queen 於 28-5-2008 17:48 發表
Hong Kong people really is so great....
先出過 SAS 少校 而家又多個美國陸軍反恐部隊CTU參某長......and both of them also is a very young guy!!!

真係少年出英雄, 勁到無朋友
SAS少校係唔係响"兒童台"話開班授徒果位猛人呀??

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-5-2008 17:55 發表

如果同美國領事館報案有冇用ga?
應該無咩用....果位大哥咁猛料好大機會做低埋美國領事!就算美國總統都無佢符!!唔好累多條人命喇~

嘩~隔籬台有師兄提供咗寶貴資料~

http://www.pethk.net/member/forum_article.php?articleID=18761

49 1234
發新話題