發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

引用:
原帖由 odaan 於 28-5-2008 19:04 發表

洗乜仲同佢 X up ???? 點解唔一野開拖 , 上果個業主屋企逐佢出境 ??
可能人地响中東用緊支電動M249反緊恐行唔開嘛~

他沒有飼養任何寵物!

但系响寵物網開戶~

引用:
原帖由 odaan 於 28-5-2008 19:20 發表

人地有用 M4 架
不過都係用鍊夾之嘛

仲要係SRC M4...你睇下個marking!!

引用:
原帖由 odaan 於 28-5-2008 19:28 發表

呢場仗仲係 衫軍 貨櫃打既添
聽講"簫添"响衫軍貨櫃被"塔利班聖戰士"圍困,佢單拖入去營救佢地出黎呀~

點解仲未有人幫佢入維基??

律師信??

如果你有舉動
我就即刻行動
唔止掉你部腦落街同爆門剪鎖咁簡單
我已經知道你六個地址
夠膽你就同我鬥
我表明我係CTU
我駒逐你出境做底你都仲得

告佢恐嚇夠唔夠做呀??

引用:
原帖由 Bed-Man 於 28-5-2008 21:03 發表
My ip address is in Iraq....I think he can hand deliver to me!!!!!
人地放兩曰假都夠時間响中東飛返香港攤抖下,小心佢打打下仗食三點三過黎比封律師信你~

引用:
原帖由 bonzonie 於 28-5-2008 21:10 發表

有排笑啦
日日有D新野好快上Wiki...

幾好呀,係office無咁悶
我有懷疑過佢個blog D 回覆全部都係佢自編自導自演!!無理由有人信佢仲同佢一齊癲架嘛~

引用:
原帖由 Bed-Man 於 28-5-2008 21:19 發表

美軍B52毎日均有香港至中東直航,現與機管局硏究泊位問題.
B52都有咩?參謀長大人呢啲大人物未必座呢D古董架.....大人物無返隻私人F22代下步點似樣呀??

人格多重分裂....好嚴重~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-5-2008 21:25 發表

B52坐人ga咩?
佢揸嘛~我同你講呢位多才多藝CTU唔識揸飛機你信唔信先??

引用:
原帖由 Bed-Man 於 28-5-2008 21:35 發表

我又好想睇吓佢班隊友係點??  無人黎呢度ka mei?  無人挺kei!?!?!?
梗係無隊友黎啦,佢D CTU隊友又要反恐,又要護聖火,又要幫老解振災邊得閒黎??

原來佢都知好難令人相信~

而所寫的工作故事,是由回港後定居開始,這網誌亦是用來抒發我想法的地方,絕對不是給垃圾反駁出來評擊過目,不需理會低等文化怎樣看!不是用來與白痴辯論!睇完介紹想作嘔網誌令港人不能相信!唔好意思我冇迫過你睇我既Blog!

24/2 約戰濕九碎後肥美Johney仔發難渣告別處男作體內黄色鵝腸狂Full我空虛無能敵掃齒喪屍痛哭壓力批你個波威過勁馬能坪洲撐場戰

唔X明佢寫咩....

引用:
原帖由 里安 於 29-5-2008 16:45 發表
?ib_____DgFdSQq2K

仲識天外飛仙?
咁鬼活潑好動似賣"麻孖根"廣告多D 喎~

發新話題