發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

引用:
原帖由 Bed-Man 於 29-5-2008 16:50 發表
佢仲點樣出槍街同去打Game呢.....陰功!
佢先唔驚~多人識佢都不知幾開心!!

引用:
原帖由 odaan 於 31-5-2008 07:06 發表

我想係 Game 場對家見到佢呢
同team都無所謂呀~仲近D添...

近近地Full完一輪....哎吔,仲以為你係敵人添~

同"八神"打過~

引用:
原帖由 odaan 於 3-6-2008 09:19 發表
http://www.hostingphpbb.com/foru ... rum=warsportassocia

鵰 !! 之前講到甘把炮 , 又逐人出境又盛
點解唔做野 , 要係 Forum 噴水 ??

"大家買野有折扣無時 ...
所以我話採取法律行動你唔理
D律師想幫你~

Wa..Ka..Ka.....

MAK太太??????

找不到這篇網誌???????

CTU 唔好死呀!!!!你死咗無人保護聖火呀~~~~~

奥運仲未開始架~~拉登一定會搶咗支火炬返去點煙仔~~~~

引用:
原帖由 里安 於 3-6-2008 21:01 發表

我最記得佢話ZA膠m4落到真parts同打到實彈
Za當然打到"實"心6mm BB "彈"啦~

呢條友仔真係"實"到揾唔到字眼形容佢0既"實"....

扮晒揾律師....真係啤啤聲~可能係全世界首宗律師查封網站0既案例,關乎一個可以跨境執法,家住香港區灣仔半山0既""美軍第十棺材山地屍CTU參"某"長""0既個人九Up blog被查封,聽日大家記住留意下CNN!!

做美軍真系好揾,可以買個會所益Game友,又有得買Game有折,仲可以護送聖火之餘再上四川賑災,咁鬼節目豐富既工真係邊度揾??

佢果D大字型攤响度0既相應該係CTU今年最新CQB技術黎~唔係點解要影咁多次??

引用:
原帖由 odaan 於 4-6-2008 16:39 發表

呢 D 係咪叫激到彈起 ??
空降兵著地前一刻黎架~

唔經唔覺又到"一雞八千"一週年~

引用:
原帖由 Raymomd2003 於 5-6-2008 18:41 發表
條友究竟乜料呀?

劉爵士d病友呀?
呢個猛料好多!!地上最強之戰士!!倒瀉屎都有佢份~

仲有無呢個小丑王新消息呀??

引用:
原帖由 evisdon 於 14-6-2008 14:29 發表

佢未紅之前,成日都見佢落8/f做gym, 佢果屎成日自稱自己嚮上面落黎,
又有幾次嚮18/f度撞到佢,咁未知佢up乜呢~

最近又見佢嚮18/f執d 五點一衫衫衭衭, 都見過下面, 未打下招呼啦
人地個半山豪宅會所有得做gym嘛~仲點會上8/F做呢....話時話佢咁0既身形邊忽似做過gym??

引用:
原帖由 evisdon 於 14-6-2008 17:23 發表
同佢傾梗係要避重就輕, 如果唔係佢會好冇面架~
同呢類人講0野小心D好~小心佢一個唔該掹刀仔呀~你知啦,D傻人唔激得嘛!!一陣佢學果位日本仔血洗秋葉原咁,洗廣華街就大檸樂!!洗完分分鐘只係接受精神治療咋...

發新話題