20 12
發新話題

CGF Gun & Girl 影會..Round 1

Can I come too??

引用:
原帖由 queen 於 3-7-2009 18:07 發表

If can find 2~3 more ppl...

I will find one more girl for model.........so......that's no problem...
so I can go???

i go i go !!
(除非真係太多人,又唔夠Model 喇,因為我遲報)

引用:
原帖由 亞龍 於 5-7-2009 16:27 發表

人多Model小的話,咪當去吹影相經囉
咁同有得睇無得食,有咩分別?

引用:
原帖由 queen 於 5-7-2009 18:47 發表
另外, 做型方面
積夫師先有三個:
1. 「大搜查之女」G4/OL 做型
2. 「何超」Sniper look
3.  暴露者羅拉...........

大家仲有無提意??

個人意見...因兩位囡囡都係得+幾歲, 着suit嘅「大搜查之 ...
+幾歲...校服+P90 Gunsliger Girl
比枝BIO hazzrd版 M92 = Jill

係呢道搵sample la
http://www.civiliangunner.com/cg ... &highlight=girl

引用:
原帖由 亞龍 於 6-7-2009 22:09 發表

你唔覺得..成日只影那些沒有創作成份的水著寶寶記者相(姐係人做o物你就影o物,完全冇機會加入自己的想法,去創作自己的相片),
自己很難去進步嗎???可能你最後會成為一個好攝記,但會很難成為一個攝影高手,..........
可能因為工事要去影姐

我有呢D,可能啱用,想我帶邊D?
PSG1
APS2
P90

Glock 27
SV Infitinty 6"
TANAKA Biohazard Zero Umbrella 8"
Bio m92f

引用:
原帖由 亞龍 於 7-7-2009 12:59 發表

咁我都有...加上我帶也不是間題
我有...
2x580ex (1x 做Master, 1x Slave)
1x反光板
2x燈架
2x燈遮

引用:
原帖由 亞龍 於 7-7-2009 16:39 發表
請問反板有幾大???有冇柔板呢??太陽咁勁,有大張的柔板會好好用
mine is 5 in 1 反板 , about 1m Diameter

引用:
原帖由 亞龍 於 7-7-2009 18:51 發表

咁姐係中間的可當作柔光板用la........
yes yes

Full Gear 出動!

引用:
原帖由 亞龍 於 8-7-2009 23:41 發表

我架咪就係貨Van囉..........
龍哥會車我架可??

引用:
原帖由 亞龍 於 9-7-2009 10:23 發表

1  12:30九龍灣上車
2  1:15西環摩星山脚上車....
1  12:30九龍灣上車-九龍灣邊到?

I think may need to cancle lu
一號波 ...

20 12
發新話題