發新話題

各 位 FANS ~ 到 底 AEG 仲 有 幾 耐 玩 呢 ?

引用:
原帖由 reporter 於 30-10-2010 00:18 發表
各 位 FANS ~ 到 底 AEG 仲 有 幾 耐 玩 呢 ?

而 家 真 係 間 間 都 出 GAS-BB , 玩 真 實 感 ~
又 話 射 得 有 質 感 , o下 o下 要 blowback ,
連 美 國 Umarex 既 M4 仲 CO2 + 跳 埋 彈 殼 添
,
o甘....之  ...
Sell 呢種槍果位, 緊係咁講啦

又唔見佢講吓 .... 落場時, 當GBB 遇上 AEG  

全部落場打GBB, 10個有7個玩吓玩吓要整槍, Check 彈甲

引用:
原帖由 亞爾多 於 30-10-2010 00:53 發表
學啊公話齋
GBB用黎玩既,AEG用黎打既
住家版 & 落場版

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 30-10-2010 00:58 發表
想問下各位ching, ptw都算係aeg, 其實各位ching對ptw有咩睇法呢?
揾 " 有錢人 " 錢既產品  ..... 而且係唔會落場玩既有錢人

引用:
原帖由 於 30-10-2010 01:20 發表
如果拎GBB M249 , 打一場會唔會用一支氣...?
打完個大彈箱, 個彈箱會滴汗,或嚴重D會流口水

引用:
原帖由 seamoncheng 於 30-10-2010 01:27 發表

睇下一埸開幾多槍架姐
點會開得少, 開槍開得少不如攞GBB步槍或手槍

引用:
原帖由 seamoncheng 於 30-10-2010 01:35 發表

咁都唔會話開到好似支電狗咁過千飛掛
都要就住就住玩囉

係屋企玩就話姐, 落場勒住勒住, 好唔暢快架

引用:
原帖由 於 30-10-2010 01:58 發表

有道理...

打得GBB 都係想像真 , 槍上一隻200 , 身袋兩隻200 應該差唔多
引用:
原帖由 sunny2014 於 30-10-2010 01:46 發表

我認為如果係GBB game既話
四隻200壺應該夠有凸
問題只係做唔做得出
咁就要期待 完善加普及 果一日,  .... 即係連俾錢場 "租用槍", 都肯全部都用晒 GBB 長槍

仲有全部自裝參加者, 都肯生生性性添

發新話題