發新話題

想問COD4 mod

想問COD4 mod

請問玩mod係咪要update? 仲玩緊1.0

同埋D server 点search出黎? 入左mod之後照係list search?
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 tinchauy 於 21-7-2009 22:39 發表
單人模式的MOD可以不用update
多人連線的list search方法(可以不進入MOD中去search)

入server時,MOD會自行更新
多謝哂你! 特別係all searching果個 好用阿
引用:
原帖由 亞爾多 於 21-7-2009 22:40 發表
有咩mod架
洗唔洗down野
有咩MOD...我只係down左Dobby's zombie mod...有時間試下...

引用:
原帖由 tinchauy 於 22-7-2009 11:12 發表

Dobby's zombie mod的Zombie大多都好難射死
Fast Zombie速度,大多玩家都慢了一拍,就死了
推薦的槍組:
M60E1(The red dot sights)+gold desert eagle會較好
PS*the grip會取代Perk 1
Perk1:Bandolie ...
lv.55 叫wardog861
引用:
原帖由 亞爾多 於 22-7-2009 13:32 發表

個名前面加返[CGF]啦
一早加左啦! 請問你玩咩version?

引用:
原帖由 亞爾多 於 22-7-2009 23:24 發表

1.7
一樣wo~你玩咩ser架?

引用:
原帖由 亞爾多 於 22-7-2009 23:39 發表

咩都玩下咁囉
希望有機會同你抽番場...

發新話題