22 12
發新話題

P90 個真品ring sight 好唔用ga?

算啦各位...

講極佢都唔會明 哂gas屎...
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 lf2hooo 於 10-11-2009 23:35 發表

so new...

根據CGF 通用版規 2009年8月28日版
本討論區嚴禁出現粗口
識唔識字呀
大家唔好哂氣啦...BAN左佢啦!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 Mr.X 於 10-11-2009 23:49 發表
我錯我切西餅食
嚇得我...

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 10-11-2009 23:52 發表

唔夠講走呀 都啱既,唔好再自取其辱la Dee Dee~
聽朝佢又會再出動

引用:
原帖由 一等兵 於 11-11-2009 17:46 發表
算啦俾我地慢慢調較下先啦
你咁快升返做特級既

引用:
原帖由 一等兵 於 11-11-2009 17:57 發表

一向都係 下次升都唔知幾時
係咩 因為我見軍階章個樣唔同左

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 11-11-2009 18:16 發表

改左用USMC Rank之前係US Army
我覺得Army靚啲  

lf2hooo算啦你...就算唔BAN你 呢到已經無人歡迎你

為你好先咁講 無謂出醜 唔好再黎啦...

引用:
原帖由 kimkileo 於 11-11-2009 21:09 發表

真係面皮厚到核彈都炸唔穿.....
一直都唔出聲旁觀  而家睇到頂佢唔順先出聲

引用:
原帖由 一等兵 於 11-11-2009 21:15 發表

你可唔可以唔好成日寫錯字同表達錯呀~~~~~
8個字錯4個呀小朋友
佢係中國徵文比賽我主評審黎架!

引用:
原帖由 Zap 於 11-11-2009 21:16 發表
戰鬥力真係很長.......

呀樓主你係邊間學校返學?
佢勁厚血 HP永遠扣唔盡

引用:
原帖由 lf2hooo 於 11-11-2009 21:21 發表

我有講?
上百對眼一齊有視幻覺?
佢窮途末路 玩copy

大家回慢啲...佢會回唔切架  

引用:
原帖由 Alex_山 於 11-11-2009 21:28 發表
大家都講得好開心咁wor
我好耐未試過咁開心

引用:
原帖由 一等兵 於 11-11-2009 21:34 發表
其實想同大家講我條腰笑到扯住好痛....真係忍唔到
我而家笑到有啲暈 = =

22 12
發新話題