發新話題

我部iPod classic 無啦!!

我部iPod classic 無啦!!

無咗佢我生存仲有咩意義
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 於 31-7-2009 23:40 發表
買過lo
心痛死....呢部野跟左我3年...好有感情

買都唔知買邊部好...

死啦!....打去維修部佢話爆mon整唔番

師兄們有咩機好介紹?

引用:
原帖由 HunterX 於 31-7-2009 23:50 發表
應該仲開到既, 當shuffle 用囉~~
開到睇唔到 ..但係成3000首歌 分唔到邊首打邊首

引用:
原帖由 jcode 於 31-7-2009 23:56 發表
可以copy 出來的
得既咩?! 請問點整架?
因為我將會買部6.5 Gen ipod, 想轉d歌落新機 但係itunes又做唔到...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-8-2009 01:18 發表
而家買部 classic 都要兩千蚊?
check過公價$1900 120GB抵到爛啦~
引用:
原帖由 Zap 於 1-8-2009 01:30 發表

乜你d歌唔係store係itunes咩?
直接儲喺ipod架...

引用:
原帖由 loki 於 1-8-2009 09:32 發表
換過部啦 買TOUCH番黎聽歌又打機.!
touch啲聲無classic咁好架...因為唔係專為聽歌而設
引用:
原帖由 yeungm 於 1-8-2009 13:44 發表

will this help?
http://www.mactivity.com.hk/ipod.htm
thank you! $598換mon不如買新既...

唔係買120GB算啦...

引用:
原帖由 於 1-8-2009 15:57 發表

你係咪好似我咁起Ipod 聽 Pavarotti 先
我聽清唱同交響樂多

引用:
原帖由 於 1-8-2009 17:20 發表
我未試聽過 classic

以前淨係聽人講過shuffle 好過nano
nano啲聲係差D 而家既classic係6.5 Gen 比之前既版本改進左
師兄用咩耳筒?

引用:
原帖由 m4devastator 於 2-8-2009 16:02 發表

你呢?
又用咩呀?
鐵三角 es7
引用:
原帖由 louisli 於 3-8-2009 11:02 發表

yamipod
google過好似幾好用~ 一於將d歌移去移動硬碟......

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 3-8-2009 23:04 發表
youtube is just really awesome!

http://www.youtube.com/watch?v=PMxT5x0Edno
原來部機咁簡單就打開到...

發新話題