45 123
發新話題

(+貼相)WESTER’S GAME戰後吹水

引用:
原帖由 Mr.X 於 27-7-2009 22:50 發表
係少做運動掛
一齊打多啲game自然唔會啦
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 於 27-7-2009 23:00 發表

絕對冇問題   最重要係大家就到時間
最好有d板主出下現...平時都蝦得我地耐果d
正所謂有仇必報?

引用:
原帖由 Fr@nKiE 於 28-7-2009 17:37 發表
記然個個都話我測速器有問題,下次我教到個測速器你地個個都唔Pass個火力,睇下到時邊個冇引...
再唔係你地又帶多部測速器黎對下。
我係有懷疑你部機有問題姐 師兄又唔使咁講野既~又唔係罵你

因為我好肯定支槍係1.3J 唔通係我支槍有問題突然變咗0.8J?

引用:
原帖由 Fr@nKiE 於 28-7-2009 17:51 發表
我都冇話你鬧我,當日我當面比人小,我都請你地飲野添。
只不過你地有時諗野好表面。
人地尊重你地,但你地唔識去尊重人。好遺撼…
原來你係講緊果件事...我無話偏幫邊一邊...
果陣我仲係p90果隊 其實打game一定會發生架啦
我地係吹水講吓部測速機係咪有問題姐 我地都明白打game係講求自律既活動

總之果日真係辛苦哂師兄啦

引用:
原帖由 亞爾多 於 28-7-2009 18:10 發表

請你飲野仲咁多野講
做搞手就係咁架啦 玩果啲有意見係正常既  冇意見先驚 做過服務行業就知...

引用:
原帖由 阿堅 於 29-7-2009 12:27 發表
諾曼第....
你地經海路灘搶灘先 到時我坐C-47空降揾你地...

sorry...28我生日...27同30唔係太好

引用:
原帖由 Mr.X 於 30-7-2009 19:04 發表
講真啦,你地又唔合作入GAME,我無得選擇......
上次七月二十六我本身想CGF only
有D人吹牛話入,
真正打時又唔入,
又有D人見少左人又唔入,
你地唔合作炸!
唔係上次D人點會咁少?

今次?哈!睇定D先啦~
搞唔成都好 咪再搞過囉 始終我地要既只係CGF game ...

引用:
原帖由 Mr.X 於 30-7-2009 19:12 發表
其實多多幾個唔識的人有咩問題?
上次你應該唔係個個CGF友都吹過啦~
有友D連理都無理過啦~
最後D CGF友都唔係太認識......
多多幾個唔識咪當識多幾個人囉,
係咪先......
上次我當普通game玩ja! 你仲係唔明我地想要咩...

引用:
原帖由 Mr.X 於 30-7-2009 19:14 發表
你地要你地唔搞?係要我搞?
而家逼你咩? 咁悔氣 你既意思即係場game係你既 唔係我哋既 你想點咪點囉

引用:
原帖由 Mr.X 於 30-7-2009 19:19 發表
係你地逼我嫁
你情我願 逼唔到

引用:
原帖由 Mr.X 於 30-7-2009 19:24 發表
咁你地講啦!
係咪我只限CGF會員你地就來先?
十個人話「係」我就順你地意思,只限CGF會員。

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 30-7-2009 23:38 發表
Outdoor ar
outdoor? 我想打cqb plaza阿...

8月1號啦...搞唔搞架...

45 123
發新話題