發新話題

Call of Duty Modern Warfare 2 問題...

因為之前有斷時間(1.75)老番連到正版,但只要正版連中左老番host ge ser(or老番連中正版)
成個ser d人就會彈,update左1.77之後未有問題住)
全部人一齊斷就一update steam or mw2就黎料
試過幾次
都試過steam維護全部彈,可能掃cheater

COD6 join ser睇彩數,但一般都會連番去亞洲SER(因為PING低)

引用:
原帖由 MG-42 於 23-1-2010 01:48 發表
而且呢排都多左好多打打下中途斷host, 打打下再連過host
同d 連線質數有時好差,得2-3格

係開左果支槍之後
用果支槍殺夠人數就會解

有一個pack "Bling"(lv 21)
可能主武器裝2樣attachment

pro後主次武器都可以裝2樣attachment

引用:
原帖由 飛哥仔 於 23-1-2010 17:20 發表

如果用bling就可以裝多個add-on, 不過玩tube既話, 與其用bling, 不如用另一個可以補子彈既peak仲好.....
玩tube我用one man army

KILLSTREAK,連續殺一定人數就可以有
上面就係連續殺7,8,11人就有harrier,emergency airdrop同ac130
死後重新計過
技術有限set番3,4,5(UAV,carepackage,missile) or 3,5,7(UAV,missile,harrier)
UAV幫到自己又幫到隊友, airdrop又有機會有d高kill streak先有ge野

有一定水平就5,7,9(missile,harrier,pavelow) or 5,7,11(missile,harrier,gunner)
基本上一打到missile就出到harrier,冇人打ge gunner一定冇得走

nuke就7,11,25(harrier,gunner,nuke)
e個大家都知就唔多講

打rush我set 3,4,7(uav,counter-uav,harrier)
平時 5,7,11

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 24-1-2010 21:04 發表

我9 11 25
e家d人打killstreak快過咩,harrier射唔到都炸2-3個........
d killstreak一入場就爆左

引用:
原帖由 廢柴 於 24-1-2010 22:33 發表

點解用ACOG?
ACOG今集唔係已經變做大陸做既ACOG殼紅點鏡喇咩.............

原本以為係COMPACT ACOG, 望真D, 原來係無倍數........... (可能係1.5倍細得滯, 完全FEEL唔到喇.............)
mw2 acog係有倍數ge

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 24-1-2010 23:41 發表

7飛機
9都係飛機
之後就11 /25
不過裝親25都開唔到
到e家都係放過5個nuke only
放nuke好睇對家同map,有次我試過2-3分鐘內就拿左個nuke

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 25-1-2010 01:46 發表

岩岩殺52 死...... 4次
最高記錄殺76死6
3次gunner

引用:
原帖由 廢柴 於 25-1-2010 11:00 發表

SAFE POINT,我既定義喇...........係可以俾你停0係度, 打下字, 換下彈夾, 叫下野黎咁, 依家基本上要停係同一個地方過一分鐘真係好難..............

屋頂之類CAMP人死唔去既, 真係未見過, 可能我未見過成TEAM入既 ...
可能有wallhack,都可能係果個"唔係一D會常用到既地方"係一個常見ge camp位,有d player係專rush果d位

引用:
原帖由 azraelwing 於 25-1-2010 17:58 發表

YO 我好耐冇黎啦XD 我最近玩MHF多..

對於佢既問題.CAMP位問題..
當一個人係同一個位經常比人CAMP(唔一定係哩場)一定會留意果D位..
或者你會唔會念過 殺你既人 之前係唔係有留意到你呢?
我個人就好中意扮 ...
果招勁呀
嚇都嚇死

sniper silenced 左Headshot都唔死
50*1.5
要加Stopping power先可以oneshot kill
50*1.4*1.5

發新話題