發新話題

咁多位玩咩PC game?

引用:
原帖由 fire23wong 於 22-3-2009 19:54 發表
Team Fortress 2, Empire: Total War, Company Of Heroes
重玩緊Medieval II Total War,Empire: Total War唔合我口味
其餘玩下winning,L4D同Company Of Heroes啦(日日L4D)

引用:
原帖由 fire23wong 於 23-3-2009 08:04 發表

Empire :Total war 比之前果D Rome/Medieval II :total war 難玩左,
唔係你d兵高lv過人就sure win
戰術,走位同利用range 都好重要
唔係一味close range battle
其實係因為我比較喜歡Medieval 個背景
e家都係玩MOD多,等lord of the ring ge MOD

引用:
原帖由 MG-42 於 2-4-2009 21:28 發表
Fallout 3....  呢隻game我覺得呢一生冇玩過會有損失,真係超認真制作,故事場影系統超巨大... 我都估唔到出game可似出到咁正~   其他果D乜乜大作,真係可以行埋一邊....   我一開game可以連續打15個鐘....停唔到

L4 ...
L4D最近updata左之後就唔同講法lo
同d朋友打對抗專家打到天昏地暗

引用:
原帖由 gtoray 於 9-4-2009 21:20 發表

有人話係近距離用 shotgun 爆 ?
得,單發shotgun都殺到,等佢起身射頭
個timing要自己就,好難講得明
如果你打對抗對面4個慢慢行都比佢過到就好明顯唔夠teamwork la
打對抗做人最緊要快,快到對面冇時間出
做感染者就要有teamwork啦
第一個一定要boomer or smoker做野

引用:
原帖由 飛哥仔 於 15-5-2009 21:26 發表

上YOUTUBE睇, 有好多示範

係專家級, 點都要有個識爆WITCH頭既人....有D只有一條路既位有WITCH無識爆頭既人一定全軍死晒....特別係BLOODY HARVEST最後一版最常出現閃唔到又一定要打既場面...專家級既WITCH係一 ...
打對抗專家好玩呀
未試過入到saferoom.

發新話題